Imprumuturi banesti MD ᐈ Obțineți bani imprumut • CreditPrime
  • Imprumut de bani

Până la 50 000 MDL în 15 minute
Pe ce termen alegi. Primele 30 de zile gratuit
Suma creditului
Durata creditului

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu dd.mm.yyyy dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

*Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil doar pentru clienții noi.

Împrumuturile bănești sunt o soluție ușoară, rapidă și potrivită pentru rezolvarea dificultăților financiare cu care vă confruntați momentan. Indiferent de scopul pentru care aveți nevoie de suma de bani (în lei) pe care o solicitați, la CreditPrime suntem mereu deschiși și pregătiți să vă oferim împrumuturi bănești la cele mai avantajoase condiții.

Dacă aveți nevoie să obțineți în împrumut o sumă de bani urgent, vă asigurăm că echipa CreditPrime depune o cantitate de efort colosal pentru a vă oferi cele mai operative și rapide servicii. Procesăm cererea dumneavoastră în timp record (5 min) și revenim imediat cu un răspuns.

La noi puteți obține ușor împrumut de bani pentru cele mai diverse scopuri. Echipa noastră, formată din profesioniști cu experiență în domeniul creditării este mereu la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi suportul informațional necesar și pentru a vă ajuta să obțineți la cele mai optime condiții suma de bani (în lei) de care aveți nevoie.

Unde puteți obține împrumuturi bănești în Moldova?

Cine dă bani, împrumut urgent? Circumstanțele financiare sunt diferite și fiecare necesită o abordare personalizată. Datorită faptului că suntem în era digitală, era în care tehnologiile și modelele financiare se perfecționează în continuu, astăzi puteți obține în împrumut bani nu doar de la bănci, dar și de la organizații de microcreditare. La CreditPrime, spre exemplu, puteți obține suma bani (în lei) necesară urgent, cu un pachet minim de acte și la condiții foarte avantajoase. 

Contractarea unui credit la CreditPrime mai este avantajoasă și din perspectiva faptului că puteți depune cererea online, fără a pierde timp pentru a vă deplasa la oficiul nostru fizic. Cei care împrumută bani online prin intermediul companii noastre se bucură de o deservire cu adevărat rapidă și de o procedură clară și ușoară în ceea ce privește perfectarea creditului! 

Care sunt condițiile de acordare de bani în împrumut la CreditPrime? 

La CreditPrime nu avem o groază de condiții obligatorii pentru acordarea împrumuturilor bănești – am creat o procedură maxim accesibilă și maxim flexibilă în raport cu necesitățile clienților. CreditPrime acordă bani în împrumut doar cu buletinul, este nevoie doar să aveți 22 ani împliniți și să fiți rezident a Republicii Moldova. Este ideal în special pentru persoanele care caută bani urgent – nu trebuie să piardă timp pentru pregătirea dosarelor voluminoase (cum se întâmplă de obicei în cazul băncilor). Cu atât mai mult, la noi puteți obține bani în împrumut online – procedura la fel este foarte simplă, este nevoie doar să vă înregistrați pe site-ul nostru și să depuneți cerere de credit. 

Cât de rapid puteți primi bani în împrumut online? 

La CreditPrime procedura de acordare bani în împrumut online este una cu adevărat rapidă. Puteți obține împrumut de bani urgent, este nevoie doar să parcurgeți următorii pași:

  1. Să vă înregistrați pe site indicând toate datele necesare;
  2. Să depuneți cererea de credit indicând produsul creditar pe care l-ați ales și suma de bani corespunzătoare;
  3. Să primiți aprobarea creditului (cca 5 min) și să alegeți modalitatea de ridicare a sumei de bani. 

Precum am menționat mai sus, procesul de oferire a banilor în împrumut este maxim optimizat, astfel încât să puteți obține cele mai potrivite soluții financiare! 

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în decurs de 2 minute.

Împrumutul online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua credit rapid fără garanții și prea multe formalități.
Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani rapid și pe termen scurt. Acum nu ai nevoie de certificatul de salariu. Cu CreditPrime poți obține credit rapid doar cu buletinul. Mai mult decât atât – poți obține primul credit rapid cu dobânda 0.
Spune-ne de câți bani ai nevoie și pentru ce perioadă, iar noi iți creăm o ofertă personalizată că să obții un credit rapid în cel mai scurt timp posibil, dar și să eviți îndatorarea excesivă. Ia acum un împrumut rapid de la CreditPrime – aprobare în 2 minute, transfer imediat.
Vezi mai multe
Ai întrebări?
Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 , soliciți un apel telefonic sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

te sunăm noi