CreditPrime - serviciu online de creditare fără garanții

CreditPrime oferă o nouă abordare a microcreditării în Moldova, care va schimba imaginea creditelor pe termen scurt în fața consumatorilor.

Misiunea noastră

Să oferim soluții simple și eficiente celor care au nevoie de ele.

Scopul nostru

Să construim o relație de încredere și de durată împreună cu clienții noștri, pentru ca ei să poată apela la serviciile noastre oricând au nevoie.

Principiile noastre sunt

Respectul pentru client - să comunicăm corect și transparent toate informațiile de care clienții noștri au nevoie pentru a lua decizii și să fim deschiși pentru dialog și suport la orice oră.
Creditarea responsabilă o considerăm cheia succesului unei relații corecte și reciproc avantajoase cu clienții noștri. Ajutăm clientul să își evalueze obiectiv situația, încă la etapa aplicării pentru credit, și îi oferim un credit adaptat situației lui. Pentru noi este important ca rambursarea creditului să nu devină o povară pentru clienții noștri, de aceea căutăm soluția optimă pentru fiecare în parte.
Receptivitate - suntem deschiși pentru dialog și suport la orice oră.

Valorile noastre

Se bazează pe ideea că omul, ca fiinţă, tinde către o viaţă mai bună, şi de aceea abordăm relaţia cu fiecare dintre clienţii noştri într-un mod cât mai personal. Vrem să înţelegem cum putem ajuta cel mai bine persoana aflată în spatele fiecărei cereri. Apreciem diversitatea și nu discriminăm clienții după nici un aspect social, politic, cultural, etnic sau religios. Respectăm dreptul la confidențialitate și păstrăm datele în deplină securitate. Vrem să fim de folos și de aceea oferim sfaturi corecte și venim în întâmpinare clienților noștri dacă au dificultăți la rambursare. Credem în buna intenție a clienților noștri și le răspundem cu aceeași onestitate.

Serviciul de creditare rapidă CreditPrime este performant, şi totodată simplu, accesibil şi uşor de utilizat

Oferim împrumuturi în întreaga țară
Suport non-stop
Luarea deciziei de creditare în doar câteva minute

Serviciul de creditare rapidă CreditPrime este creat pentru cei ce nu vor să renunțe la oportunitățile ce apar și știu să folosească avantajele tehnologiilor moderne: internet, smartphone, servicii online instant.

Trimitere cerere de pe orice dispozitiv conectat la Internet
Contact rapid cu specialistul call-center

Serviciul CreditPrime oferă posibilitatea

aplicării online, direct de pe site, folosind calculatorul personal sau orice alt dispozitiv media conectat la Internet, precum smartphone-ul sau tableta.

Am creat pentru clienții noștri secţiunea Cont personal, de unde fiecare poate accesa mai ușor serviciile noastre precum: accesarea unui nou împrumut, transferul punctelor bonus pe contul bancar, prelungirea perioadei împrumutului și rambursarea.

CreditPrime – îți transformăm visele în realitate!

Poți accesa un împrumut chiar acum.

Fără garanții, fără codebitori, fără să ieși din casă.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

E frumos să sharuiești cu prietenii