Primește împrumutul online direct în contul tău bancar

A apărut o urgență și ai nevoie de bani? Poți aplica pentru un credit online de la CreditPrime. Este una din cele mai avantajoase oferte de pe piață, care îți permite să acoperi rapid necesitățile financiare urgente. Dacă ai un cont curent deschis la bancă, îl poți folosi pentru a primi împrumutul. Primești banii direct în contul tău bancar oriunde te-ai afla. Transfer rapid și gratuit.
Solicită împrumutul

De ce este mai avantajos să aplici pentru un împrumut online decât un credit obișnuit?

  • Ca să aplici pentru un credit bancar va trebui să aduni o mulțime de documente, ceea ce îți va lua timp. În plus aprobarea unui credit bancar poate dura și ea câteva zile. Cu CreditPrime toată procedura de aplicare nu durează mai mult de o jumătate de oră. În plus, poți aplica oricând, 24/24, atunci când îți este comod.

Cum primești împrumutul online în contul tău curent?

Este foarte simplu:

  • Completezi aplicația, luând la cunoștință toate condițiile de accesare a împrumutului.
  • Selectezi ca modalitate de primirea a banilor- transferul în cont bancar și introduci codul IBAN al contului (poți găsi codul IBAN pe extrasul de cont, în profilul de Internet Banking sau contactând banca la care deții contul.).
  • Primești aprobarea împrumutului și confirmi acceptarea ofertei.
  • Primești banii direct în contul tău curent.

Atenție! Durata transferului banilor în contul bancar depinde de momentul aprobării și de regimul de încasare a plăților al băncii tale. Astfel, unele transferuri pot fi efectuate și în weekend, iar altele pot dura până în următoarea zi lucrătoare. Acum știi ce să faci dacă ai nevoie urgentă de bani.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

E frumos să sharuiești cu prietenii