Credite in Chișinău ᐈ Obțineți credite online in Chișinău • CreditPrime
  • Сredite in Chișinău

Până la 50 000 MDL în 15 minute
Pe ce termen alegi. Primele 30 de zile gratuit
Suma creditului
Durata creditului

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu dd.mm.yyyy dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

*Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil doar pentru clienții noi.

Aveți nevoie de un credit rapid și sigur? Pentru a beneficia de un împrumut chiar și în valoare de zeci de mii de lei, nu va trebui să lăsați lucruri de valoare în gaj, să oferiți garanții sau să aveți codebitori. Procedura se desfășoară online și clientul poate obține suma de bani în cea mai convenabilă metodă. Banii vor putea fi ridicați la oficiile poștale în Chișinău, oficiile băncilor partenere sau pur și simplu vor fi transferați în contul bancar sau pe card. 

Procedura de a  obține credite în Chișinău niciodată nu a fost atât de simplă. Dar, în ziua de azi nu mai trebuie să vizitați banca  pentru a beneficia de un împrumut. Microfinanțarea are ieșit la un nivel nou pe piața financiara unde puteți primi o sumă cuprinsă între 1000 de lei și 5000 de lei. Aceasta este de obicei suma accesibilă în majoritatea agențiilor. Pentru sume de bani mai mari, ar fi necesar un proces de verificare a clientului mai minuțioasă. 

Cu CreditPrime aveți posibilitatea de a obține credite online în Chișinău pe o anumită perioadă și cu o rată a dobânzii stabilă. Condițiile rambursării vor depinde atât de nivelul de încredere cât  și de suma împrumutului. Cu CreditPrime veți beneficia de diferite nivele și programe de loialitate.

Cum alegi cel mai bun credit în Chișinău?

Condițiile propuse de diferite agenții, companii și instituții influențează popularitatea serviciului. Este logic că serviciile ce promovează condiții mai favorabile și chiar și un cashback, vor fi utilizate mult mai des. Există multe companii care propun credite în Chișinău, dar condițiile sunt diferite de fiecare dată. Politica de confidențialitate este un punct foarte important, tot atât ca și punctele de loialitate acumulate în timpul cooperării.

Sunt și condiții care sunt absolut identice, de exemplu numărul de împrumuturi simultane. De obicei nu dispuneți de posibilitatea de a obține mai multe credite în Chișinău online. Doar un credit va fi disponibil până la rambursarea totală. Timpul, în care va avea locul transferul de bani, nu va depinde de compania  de creditare, dar de programul de recepționare a plăților din partea băncii și poate dura de la 10 minute până la 24 de ore.

Disponibilitatea serviciilor este un punct tot atât de important. În cele mai frecvente cazuri, veți putea beneficia de servicii 24/7.

De ce acte este nevoie pentru a obține un împrumut în Chișinău?

În trecut,  erau necesare multe acte pentru a obține aprobarea creditului de către instituția financiară. Astăzi, veți avea nevoie doar de buletinul de identitate. CreditPrime permite oricărui cetățean al Republicii Moldova cu vârsta de peste 20 de ani să beneficieze de un împrumut rapid. Mai este nevoie și de o sursă de venit stabilă. Dacă totul este în regulă, atunci puteți primi un împrumut în MD Chișinău fără probleme.           

Puteți aplica pentru un împrumut de bani în Chișinău, foarte ușor și rapid. De obicei, dacă folosiți metoda online, va trebui să completați un formular  care va cere datele personale. În alte cazuri este posibil de a contacta compania prin telefon pentru a solicita ajutor în completarea formularului online. Factorii decisivi pentru aprobare sunt corectitudinea datelor furnizate de către client și istoricul rambursării creditelor la timp.

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în decurs de 2 minute.

Client existent?
Intră în contul tău

Împrumutul online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua credit rapid fără garanții și prea multe formalități.
Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani rapid și pe termen scurt. Acum nu ai nevoie de certificatul de salariu. Cu CreditPrime poți obține credit rapid doar cu buletinul. Mai mult decât atât – poți obține primul credit rapid cu dobânda 0.
Spune-ne de câți bani ai nevoie și pentru ce perioadă, iar noi iți creăm o ofertă personalizată că să obții un credit rapid în cel mai scurt timp posibil, dar și să eviți îndatorarea excesivă. Ia acum un împrumut rapid de la CreditPrime – aprobare în 2 minute, transfer imediat.
Vezi mai multe
Ai întrebări?
Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 , soliciți un apel telefonic sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

te sunăm noi