Сredite in Chișinău

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 18.07.2024, plătești tot 36 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 19.07.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

Aveți nevoie de un credit rapid și sigur? Pentru a beneficia de un împrumut chiar și în valoare de zeci de mii de lei, nu va trebui să lăsați lucruri de valoare în gaj, să oferiți garanții sau să aveți codebitori. Procedura se desfășoară online și clientul poate obține suma de bani în cea mai convenabilă metodă. Banii vor putea fi ridicați la oficiile poștale în Chișinău, oficiile băncilor partenere sau pur și simplu vor fi transferați în contul bancar sau pe card.

Procedura de a obține credite în Chișinău niciodată nu a fost atât de simplă. Dar, în ziua de azi nu mai trebuie să vizitați banca pentru a beneficia de un împrumut. Microfinanțarea are ieșit la un nivel nou pe piața financiara unde puteți primi o sumă cuprinsă între 5000 de lei și 100000 de lei. Aceasta este de obicei suma accesibilă în majoritatea agențiilor. Pentru sume de bani mai mari, ar fi necesar un proces de verificare a clientului mai minuțioasă.

Cu CreditPrime aveți posibilitatea de a obține credite online în Chișinău pe o anumită perioadă și cu o rată a dobânzii stabilă. Condițiile rambursării vor depinde atât de nivelul de încredere cât și de suma împrumutului. Cu CreditPrime veți beneficia de diferite nivele și programe de loialitate.

Cum alegi cel mai bun credit în Chișinău?

Condițiile propuse de diferite agenții, companii și instituții influențează popularitatea serviciului. Este logic că serviciile ce promovează condiții mai favorabile și chiar, vor fi utilizate mult mai des. Există multe companii care propun credite în Chișinău, dar condițiile sunt diferite de fiecare dată. Politica de confidențialitate este un punct foarte important, tot atât ca și punctele de loialitate acumulate în timpul cooperării.

Sunt și condiții care sunt absolut identice, de exemplu numărul de împrumuturi simultane. De obicei nu dispuneți de posibilitatea de a obține mai multe credite în Chișinău online. Doar un credit va fi disponibil până la rambursarea totală. Timpul, în care va avea locul transferul de bani, nu va depinde de compania de creditare, dar de programul de recepționare a plăților din partea băncii și poate dura de la 10 minute până la 24 de ore.

Disponibilitatea serviciilor este un punct tot atât de important. În cele mai frecvente cazuri, veți putea beneficia de servicii 24/7.

De ce acte este nevoie pentru a obține un împrumut în Chișinău?

În trecut, erau necesare multe acte pentru a obține aprobarea creditului de către instituția financiară. Astăzi, veți avea nevoie doar de buletinul de identitate. CreditPrime permite oricărui cetățean al Republicii Moldova cu vârsta de peste 18 de ani să beneficieze de un împrumut rapid. Mai este nevoie și de o sursă de venit stabilă. Dacă totul este în regulă, atunci puteți primi un împrumut în MD Chișinău fără probleme.

Puteți aplica pentru un împrumut de bani în Chișinău, foarte ușor și rapid. De obicei, dacă folosiți metoda online, va trebui să completați un formular care va cere datele personale. În alte cazuri este posibil de a contacta compania prin telefon pentru a solicita ajutor în completarea formularului online. Factorii decisivi pentru aprobare sunt corectitudinea datelor furnizate de către client și istoricul rambursării creditelor la timp.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii