Credite nebancare

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 18.07.2024, plătești tot 36 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 19.07.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

În prezent, băncile nu reprezintă cele mai bune opțiuni pentru microfinanțare și microcreditare. Orice cetățean al Republicii Moldova poate beneficia de un împrumut rapid fără necesitatea de a vizita banca. O mulțime de servicii online oferă posibilitatea de a obține un credit nebancar în MD în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, atât rata dobânzii cât și condițiile rambursării pot fi foarte convenabile pentru client.

Cu ajutorul instituțiilor specializate, puteți obține credite online nebancare pe tot teritoriul Republicii. Acest tip de creditare este răspândit în toate țările vecine. Întrebarea logică ar fi ”cât de sigure sunt aceste servicii și ce fel de penalități pot urma în cazul încălcării condițiilor de rambursare?” Fiecare serviciu are condițiile sale și pentru siguranța voastră, trebuie să studiați atent toate detaliile ce sunt descrise în contract.

Creditele nebancare nu mai reprezintă un mister. Puteți alege ușor compania cu care puteți lucra un timp îndelungat. Unele servicii de asemenea oferă programe și puncte de loialitate pentru credite fără bancă. CreditPrime are un program unic de loialitate care aplică nivele de încredere clienților săi fideli.

Care sunt avantajele creditelor nebancare?

Este adevărat că băncile pot oferi credite cu un procent al dobânzii destul de scăzut și pe un termen lung. Suma împrumutului de asemenea poate fi destul de mare. În același timp, procesarea poate să dureze câteva zile și chiar și câteva săptămâni. Cu ajutorul instituțiilor specializate financiare puteți obține credite nebancare urgente online în orice timp al zilei. De asemenea, alte avantaje sunt:

  • Nu va trebui să căutați și oferiți o mulțime de documente;

  • Maxim în timp de 24 de ore transferul de bani va fi finisat. (În majoritatea cazurilor procesul nu durează mai mult de o oră);

  • Procesarea datelor durează doar câteva minute;

  • Puncte de loialitate și condiții mai favorabile aplicate pentru următorul împrumut. Procesul de verificare va dura și mai puțin.

Pentru a beneficia de credite nebancare în Chișinău nici nu va trebui să vizitați agenția de creditare. Procesul este automatizat.

Ce condiții sunt necesare pentru un credit nebancar?

Noutatea bună este că orice cetățean în vârstă de peste 18 de ani și cu o sursă de venit stabilă are posibilitatea de a beneficia de credite nebancare în Moldova. Este important de reținut că manipularea datelor personale nu este permisă și împrumutul pur și simplu nu va fi oferit. Cum a fost menționat mai sus, veți avea nevoie doar de unele date a buletinului de identitate pentru a completa formularul de pe website. Completarea formelor nu va dura mai mult de un minut.

Un alt factor important este istoricul de rambursare la timp. Acestea date pot fi accesate de orice agenție cu licența corespunzătoare. Un împrumut nebancar online va fi oferit foarte rapid în cazul în care istoricul este pozitiv.

Cum puteți obține un credit nebancar rapid?

Cea mai răspândită metodă de a obține un credit rapid online nebancar ar fi accesarea website-ului oficial CreditPrime. Procesarea datelor va dura doar 2 minute și în cazul în care veți avea întrebări suplimentare în privința condițiilor de rambursare sau completarea formularului, veți putea contacta expertul prin intermediul numărului de telefon indicat pe pagina web.

Dacă aveți nevoie de o sumă mică de bani rapid fără bancă, cea mai ușoară opțiune ar fi de a contacta agenția specializată pe împrumuturi bănești, cu condiția că aceasta corespunde tuturor regulilor și va respecta securitatea datelor personale.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii