Credite online nebancare ᐈ Obțineți credit nebancar MD • CreditPrime
  • Credite nebancare

Dobândă ZERO, fără comisionane sau taxe ascunse Cashback cu bani reali la rambursare Până la 50 000 MDL în 15 minute
Pe ce termen alegi. Primele 30 de zile gratuit
Suma creditului
Durata creditului

Linia de credit poate fi utilizată până la 2 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu dd.mm.yyyy dobânda* va fi de la 5% lunar. Rata dobânzii este stabilită individual, în funcție de veniturile tale lunare și istoricul de creditare.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil doar pentru clienții noi.

Dacă nu rambursezi integral până la scadență, suma totală derambursat va fi , din care dobândă.

100% reducere la dobândă pentru primul împrumut în limita a 6000 MDL cu condiția rambursării la scadență.

În prezent, băncile nu reprezintă cele mai bune opțiuni pentru microfinanțare și microcreditare. Orice cetățean al Republicii Moldova poate beneficia de un împrumut rapid fără necesitatea de a vizita banca. O mulțime de servicii online oferă posibilitatea de a obține un credit nebancar în MD în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, atât rata dobânzii cât și condițiile rambursării pot fi foarte convenabile pentru client. 

Cu ajutorul instituțiilor specializate, puteți obține credite online nebancare pe tot teritoriul Republicii. Acest tip de creditare este răspândit în toate țările vecine. Întrebarea logică ar fi ”cât de sigure sunt aceste servicii și ce fel de penalități pot urma în cazul încălcării condițiilor de rambursare?” Fiecare serviciu are condițiile sale și pentru siguranța voastră, trebuie să studiați atent toate detaliile ce sunt descrise în contract.

Creditele nebancare nu mai reprezintă un mister. Puteți alege ușor compania cu care puteți lucra un timp îndelungat. Unele servicii de asemenea oferă programe și puncte de loialitate pentru credite fără bancă. CreditPrime are un program unic de loialitate care aplică nivele de încredere clienților săi fideli.

Care sunt avantajele creditelor nebancare?

Este adevărat că băncile pot oferi credite cu un procent al dobânzii destul de scăzut și pe un termen lung. Suma împrumutului de asemenea poate fi destul de mare. În același timp, procesarea poate să dureze câteva zile și chiar și câteva săptămâni.  Cu ajutorul instituțiilor specializate financiare puteți obține credite nebancare urgente online în orice timp al zilei. De asemenea, alte avantaje sunt:

  • Nu va trebui să căutați și oferiți o mulțime de documente;
  • Maxim în timp de 24 de ore transferul de bani va fi finisat. (În majoritatea cazurilor procesul nu durează mai mult de o oră);
  • Procesarea datelor durează doar câteva minute;
  • Puncte de loialitate și condiții mai favorabile aplicate pentru următorul împrumut. Procesul de verificare va dura și mai puțin.  

Pentru a beneficia de credite nebancare în Chișinău nici nu va trebui să vizitați agenția de creditare. Procesul este automatizat.

Ce condiții sunt necesare pentru un credit nebancar?

Noutatea bună este că orice cetățean în vârstă de peste 20 de ani și cu o sursă de venit stabilă are posibilitatea de a beneficia de credite nebancare în Moldova. Este important de reținut că manipularea datelor personale nu este permisă și împrumutul pur și simplu nu va fi oferit. Cum a fost menționat mai sus, veți avea nevoie doar de unele date a buletinului de identitate pentru a completa formularul de pe website. Completarea formelor nu va dura mai mult de un minut.

Un alt factor important este istoricul de rambursare la timp. Acestea date pot fi accesate de orice agenție cu licența corespunzătoare. Un împrumut nebancar online va fi oferit foarte rapid în cazul în care istoricul este pozitiv.

Cum puteți obține un credit nebancar rapid?

Cea mai răspândită metodă de a obține un credit rapid online nebancar ar fi accesarea website-ului oficial CreditPrime. Procesarea datelor va dura doar 2 minute și în cazul în care veți avea întrebări suplimentare în privința condițiilor de rambursare sau completarea formularului, veți putea contacta expertul prin intermediul numărului de telefon indicat pe pagina web.

Dacă aveți nevoie de o sumă mică de bani rapid fără bancă, cea mai ușoară opțiune ar fi de a contacta agenția specializată pe împrumuturi bănești, cu condiția că aceasta corespunde tuturor regulilor și va respecta securitatea datelor personale.

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în decurs de 2 minute.

Client existent?
Intră în contul tău

Împrumutul online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua credit rapid fără garanții și prea multe formalități.
Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani rapid și pe termen scurt. Acum nu ai nevoie de certificatul de salariu. Cu CreditPrime poți obține credit rapid doar cu buletinul. Mai mult decât atât – poți obține primul credit rapid cu dobânda 0.
Spune-ne de câți bani ai nevoie și pentru ce perioadă, iar noi iți creăm o ofertă personalizată că să obții un credit rapid în cel mai scurt timp posibil, dar și să eviți îndatorarea excesivă. Ia acum un împrumut rapid de la CreditPrime – aprobare în 2 minute, transfer imediat.
Vezi mai multe
Ai întrebări?
Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 , soliciți un apel telefonic sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

te sunăm noi