Credite de nevoi personale

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 22.05.2024, plătești tot 36 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 23.05.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

Creditele de nevoi personale vă oferă ocazia de a vă satisface nevoile și necesitățile pe care le aveți, sau, de ce și nu, să vă atingeți scopurile și să va indepliniti visele pe care le aveți demult.

La CreditPrime vă oferim credite pentru nevoi personale la cele mai oportune condiții, în cel mai rapid și ușor mod posibil. Indiferent de scopul și necesitatea pentru care aveți nevoie de suma de bani pe care doriți să o obțineți, CreditPrime asigură cel mai rapid și ușor proces de acordare a acestei sume. Obțineți credit de consum, bucurându-vă de numeroase beneficii, precum:

  • aprobarea cererii în 15 minute – la CreditPrime înțelegem perfect că un credit de consum este util doar atunci când este acordat la timpul potrivit. Astfel, lucrăm pentru a putea îndeplini cât mai rapid și ușor necesitatea dumneavoastră de consum.

  • achitați exact cât folosiți – în cadrul liniei de creditare, achitați doar pentru partea de credit pe care o folosiți. Este foarte comod, deoarece este foarte flexibil și se adaptează direct proporțional consumului dumneavoastră.

Unde este cel mai comod să obții credite de consum Moldova?

Creditele de consum pot fi obținute la noi, la CreditPrime. Dacă vă întrebați, de ce anume la noi este cel mai comod să faceți acest lucru, vă răspundem:

  • în primul rând, oferim credite de consum 100% online. Da, exact. Ca să obțineți suma de bani necesară e suficient doar să vă înregistrați pe site și să depuneți o cerere. Nu este nevoie nici măcar să ieșiți din casă – petreceți acest timp pe ceva util și plăcut!

  • în al doilea rând, cerem un număr redus de acte – la noi puteți obține credit nevoie personale Moldova doar cu buletinul,

  • în al treilea rând, produsele creditare CreditPrime sunt foarte flexibile în ceea ce ține de perioada de creditare. Puteți alege perioada care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră.

Cine poate obține un împrumut pentru nevoi personale?

Reieșind din cerințele financiare de creditare pe care le avem, putem spune cu siguranță că oferim împrumuturi la cele mai avantajoase condiții, respectiv, oferim cel mai bun credit de nevoi personale. La CreditPrime, un credit pentru nevoi personale poate fi obținut de orice persoană fizică, care este cetățean al Republicii Moldova și care a atins vârsta de 18 ani.

La CreditPrime avem un număr minim de cerințe pentru a solicita un credit de nevoi personale. Nu aveți nevoie de pachete întregi de acte sau adeverințe financiare, la CreditPrime apreciem la maxim timpul și comoditatea clienților noștri. Astfel, oferim credite pentru nevoi personale fără a vă impune numeroase cerințe, plus la aceasta, avem o procedură de creditare foarte comodă, rapidă și ușoară.

Cum să depuneți o cerere de credit de nevoi personale la CreditPrime

Pentru a obține un credit nevoi personale, la CreditPrime este suficient să depuneți o cerere online. Pentru a face acest lucru, parcurgeți 5 pași simpli:

  1. înregistrați-vă pe site-ul nostru, indicând corect datele personale și selectați produsul creditar
  2. apăsați butonul “Alege”
  3. alegeți suma de care aveți nevoie (mișcând cursorul)
  4. alegeți perioada creditului
  5. calculați cu ajutorul calculatorului de credite toate sumele aferente creditului.

Precum am spus, la CreditPrime avem un număr foarte redus de condiții pentru un credit de nevoi personale (condițiile pe care le-am prezentat mai sus). În rest, am creat procesul nostru de creditare în așa fel, încât adresându-vă la noi să obțineți sprijinul financiar de care aveți nevoie!

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii