Credite pentru studenti

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 16.08.2024, plătești tot 51 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 17.08.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

Echipa CreditPrime înțelege cât de importantă este susținerea tineretului și anume susținerea lor în procesul educațional, de aceea oferim credite și studenților. Oferind credit studenți, în primul rând, facem aportul nostru la dezvoltarea viitorilor specialiști, respectiv, contribuim la viitorul țării noastre.

Dacă ești student și ai nevoie să obții o sumă de bani, fie pentru studii sau fie pentru nevoi personale, suntem aici pentru tine pentru a te ajuta și a-ți oferi cea mai optimă soluție financiară. Intuim că cel mai curând, CreditPrime va fi primul tău partener financiar, de asta înțelegem cât de important este să îți oferim o experiență inedită. Anume reieșind din asta, toate procesele noastre și modul de organizare a lor este maxim și consolidat cu ultimele reușite a progresului tehnic și digital: știm că ești cu capul în studii și laboratoare, de aceea îți oferim posibilitatea de a aplica la un împrumut la distanță și 100% online! Astfel, dacă ești student, ai atins vârsta de 18 ani și dorești să obții credite pentru studenți în Moldova, simte-te liber de a te adresa la noi. Fii sigur, consultanții noștri îți vor oferi toate detaliile necesare și îți vor propune cele mai eficiente soluții financiare!

Unde se acordă credite pentru studenți

Precum am spus, CreditPrime este locul unde susținem studenții în toate inițiativele pe care le au. Noi oferim credite pentru studenți fără venit Chișinău și toată Republica, este nevoie doar să ai 18 ani împliniți, să fii cetățean al Republicii Moldova, și… atât. Știm că ești la începutul drumului profesional și ai nevoie de multă susținere financiară, de aceea îți oferim cele mai rapide și ușoare produse creditare.

CreditPrime oferă împrumut pentru studenți, oferindu-le 3 beneficii cheie:

  • este avantajos – pe lângă condițiile avantajoase de creditare pe care le avem, la CreditPrime îți oferim și 5% cash back

  • este simplu și rapid – îți procesăm cererea în 15 minute și 100% online. Pe lângă aceasta, îți livrăm banii în cel mai comod mod pentru tine

  • este sigur – protejăm datele clienților noștri și ne asumăm toată responsabilitatea pentru siguranța lor.

Dacă te întrebi unde poți obține suma de bani necesară printr-un credit fiind student, răspunsul pe care ți-l oferim este… CreditPrime. Poți fi sigur, va fi alegerea corectă!

Condițiile de acordare a creditelor pentru studenți la CreditPrime

CreditPrime activează pentru că există necesitatea în servicii financiare calitative, rapide și eficiente. Procesul de acordare a creditelor la CreditPrime, chiar și pentru studenți, este cât se poate de ușor, rapid și comod. Nu e nevoie să prezinți acte confirmative. Nu e nevoie să aștepți zile în șir ca să afli decizia referitor la cererea ta. Nu. Totul este simplu, rapid și 100% online. Noi oferim credite pentru studenți doar cu buletinul, astfel, ai nevoie doar de acest act ca să fii eligibil pentru suma solicitată de la CreditPrime.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii