Credit pe termen scurt ᐈ Obțineți credit pe o luna • CreditPrime
  • Credit pe termen scurt

Până la 50 000 MDL în 15 minute
Pe ce termen alegi. Primele 30 de zile gratuit
Suma creditului
Durata creditului

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu dd.mm.yyyy dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

*Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil doar pentru clienții noi.

Creditele pe termen scurt reprezintă o soluție financiară foarte eficientă în cazul în care aveți o urgență și aveți nevoie să obțineți o anumită sumă de bani pentru a o rezolva. La CreditPrime înțelegem cât de important este să ai accesul la bani exact în momentul în care ai nevoie de aceștia, de aceea oferim clienților noștri posibilitatea de a obține ușor, rapid și la condiții favorabile suma de care au nevoie.

La CreditPrime, dacă doriți să obțineți credit pe termen scurt perioada acestuia poate fi adaptată sub necesitățile dumneavoastră, și poate ajunge până la 45 de zile. La CreditPrime depunem efort zilnic pentru a optimiza procesul de obținere de credite mici pe termen scurt, astfel încât instrumentele financiare pe care le oferim clienților noștri să fie maxim utile în timp și spațiu.

Aplicând pentru un credit pe termen scurt la CreditPrime, puteți obține o sumă de bani de la 1000 până la 10000 lei, pe o perioadă de la 5 până la 45 zile. Este foarte comod în cazul în care aveți o dificultate financiară urgentă și aveți nevoie să o rezolvați cât mai rapid, ușor, eficient și convenabil.

Ce este un imprumut pe termen scurt?

CreditPrime oferă clienților săi posibilitatea de a alege din 2 tipuri de credite pe termen scurt:

  1. Credit pe o lună – produsul creditar marca CreditPrime care oferă posibilitatea de a obține un împrumut cu dobânda convenabilă (pentru clienții noi). 
  2. Credit pentru clienți existenți – acesta este un credit pe termen scurt acordat pe o perioadă de până la 45 zile. Acest produs creditar este oferit clienților existenți, și este însoțit și de un cash back de 5%.

La CreditPrime înțelegem perfect că în unele situații aveți nevoie de un ajutor financiar pe o perioadă relativ scurtă, de aceea existăm noi – pentru a fi acolo, lângă clienții noștri exact în momentul în care aceștia au nevoie de sprijinul nostru.

De ce este rentabil să luați imprumuturi pe termen scurt de la CreditPrime?

Contractarea de credite pe termen scurt de la CreditPrime reprezintă o serie de avantaje, precum:

  • în cazul în care sunteți client nou, puteți obține o sumă de bani de până la 6000 lei  pe o perioadă de până la o lună;
  • în cazul în care sunteți client deja existent și contractați un credit pe termen scurt, beneficiați și de un cash back de 5%;
  • puteți obține creditul dorit online, cu un număr redus de acte și proceduri – foarte rapid și ușor;
  • suma oferită în cadrul unui credit pe termen scurt este până la 10000 lei (dacă sunteți client deja existent), respectiv, în majoritatea cazurilor este suficientă pentru a vă rezolva urgențele financiare.

Reieșind din avantajele pe care le-am enumerat mai sus puteți fi sigur că decizia de a contracta de la CreditPrime un credit pe termen scurt este cea mai corectă decizie financiară!

Pe ce perioadă puteți contracta un credit la CreditPrime

Compania CreditPrime lucrează pentru a satisface necesitatea individuală a fiecărui client. Astfel, noi oferim credite pe perioade diferite de timp – fapt care vă permite să alegeți produsul care corespunde cel mai bine necesităților pe care le aveți.

La CreditPrime puteți obține credite pe perioade de:

  • credit 30 zile – este vorba de credit pe termen scurt credit până la 45 zile – produsul creditar oferit clienților existenți, în cadrul căruia puteți obține o sumă de până la 10000 lei pe o perioadă de până la 45 zile.
  • credit pe 12 luni și 24 luni – este vorba despre linia de creditare VIS, în cadrul căreia beneficiați de o sumă de până la 50000 lei pe o perioadă de până la 2 ani.

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în decurs de 2 minute.

Client existent?
Intră în contul tău

Împrumutul online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua credit rapid fără garanții și prea multe formalități.
Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani rapid și pe termen scurt. Acum nu ai nevoie de certificatul de salariu. Cu CreditPrime poți obține credit rapid doar cu buletinul. Mai mult decât atât – poți obține primul credit rapid cu dobânda 0.
Spune-ne de câți bani ai nevoie și pentru ce perioadă, iar noi iți creăm o ofertă personalizată că să obții un credit rapid în cel mai scurt timp posibil, dar și să eviți îndatorarea excesivă. Ia acum un împrumut rapid de la CreditPrime – aprobare în 2 minute, transfer imediat.
Vezi mai multe
Ai întrebări?
Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 , soliciți un apel telefonic sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

te sunăm noi