Credit pe termen scurt

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 16.08.2024, plătești tot 51 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 17.08.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

În prezent, atât instituțiile bancare cât și organizațiile nebancare (companii de microfinanțare) oferă diverse programe creditare, care fac parte din asistență financiară. Fiecare program conține o listă de condiții și cerințe față de solicitant.

Împrumutul pe termen scurt și creditarea pe termen lung sunt produse financiare de bază. Dar de multe ori, clienții instituțiilor financiare confundă acești termeni.

Ce este un împrumut pe termen scurt?

Împrumutul pe termen scurt este un credit cu o perioadă scurtă de rambursare, adică companiile financiare eliberează acest tip de împrumut pe o perioadă limitată de timp. Termenul de rambursare a împrumutului pe termen scurt poate constitui de la câteva zile până la câțiva ani.

Instituțiile bancare nu sunt interesate în oferirea împrumuturilor pe termen scurt deoarece, în rezultat, vor obține un venit mai mic decât din colaborarea de lungă durată. Împrumutul pe termen scurt este oferit de organizațiile de microfinanțare (IMF). Iar banii obținuți din împrumuturile pe termen scurt pot fi utilizați în scopuri diferite.

Care este diferența dintre credit termen scurt și creditul pe termen lung?

Principala diferență este durata creditării, în cazul creditului pe termen lung, perioada de rambursare constituie de la câteva zile până la câțiva ani. Ambele tipuri de programe creditare se deosebesc prin valoarea creditului - împrumutul pe termen scurt se oferă pentru sume de la 5 până la 100 mii lei.

Având în vedere că creditul pe termen lung se oferă pe o perioadă mai îndelungată, dar și pentru o sumă mai mare, creditorii (băncile, organizațiile nebancare) vor examina mai minuțios clienții. De aceea, există o probabilitate mai mare de refuz dacă debitorul va avea un istoric creditar negativ.

Tipuri de credite pe termen lung:

  • de consum - unul din cele mai solicitate tipuri de asistență financiară, destinat pentru nevoi personale, de exemplu pentru renovarea locuinței, a procurării de electrocasnice, etc.;
  • credit pentru achiziție autoturisme;
  • leasing auto este un alt tip de credit destinat pentru procurarea de autoturism. Diferența constă în faptul că proprietarul autoturismului rămâne instituția, care a oferit leasingul;
  • linia de credit este o formă flexibilă de creditare. Rambursarea se poate face atât imediat cât și peste câteva luni sau ani.

Creditul pe termen lung este constituit din mai multe programe. În același timp, condițiile de creditare sunt mai dure, iar cerințe sunt mai multe. Dacă suma solicitată este mai mare, atunci va fi nevoie de oferire a mai multor documente și de participarea fidejusorilor.

Cum se obține împrumutul pe termen scurt urgent?

Spre deosebire de instituțiile bancare, care solicită prezența fizică, IMF oferă împrumuturi pe termen scurt online prin intermediul website-ului companiei. Pentru a obține un împrumut pe termen scurt rapid, va trebui:

  • să indicați suma necesară a împrumutului, se poate face într-un formular special pe website;
  • completați cererea de credit cu indicarea datelor de contact;
  • așteptați examinarea, va dura până la 15 min.

După aprobarea cererii veți obține banii pe card bancar imediat, transferul durează câteva momente.

Cum se rambursează împrumutul pe termen scurt?

Împrumutul pe termen scurt poate fi rambursat parțial sau integral. Atunci când se achită parțial, se aplică prolongarea, adică prelungirea contractului de credit. Plata se poate face atât prin intermediul cardului bancar, cât și prin terminalele de plată.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii