Credit 15000 lei

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 22.05.2024, plătești tot 36 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 23.05.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

Obținerea unui împrumut 15000 lei deseori poate deveni o adevărată provocare financiară. Un rol important în asemenea cazuri revine partenerilor de încredere care ți-ar putea oferi rapid și ușor suportul și soluțiile financiare potrivite și utile. Deseori îți poate fi destul de complicat să obții suma de bani necesară apelând la instituțiile financiare. Acest fapt este determinat de faptul că băncile oferă împrumuturi urmând o procedură mai complexă - factorul care determină o durată mai lungă a procesului de acordare credit.

O soluție relevantă și mai potrivită pentru asemenea cazuri sunt organizațiile de microcreditare. Totodată, este important să alegi cu certitudine o asemenea instituție. În acest sens, CreditPrime se bucură de încredere din partea clienților datorită procesului rapid și ușor de acordare credite. Aici poți obține suma de bani pentru care optezi fără a parcurge o procedură de creditare lungă, consumatoare de timp și energie.

Cum să obții un credit pina la 15000 lei la CreditPrime?

În cazul în care ai decis să contractezi un imprumut rapid 15000 lei, poți fi sigur că ai luat o decizie corectă. Vei obține nu doar o soluție financiară rentabilă pentru tine, dar și vei economisi timp și energie datorită unei proceduri optimizate și orientate spre satisfacerea maximă a clienților. Aici poți depune o cerere de credit online și poți obține împrumutul chiar fără a ieși din casă pentru a vizita reprezentanța companiei. Pentru a face acest lucru trebuie să parcurgi acești pași:

  • Accesezi site-ul companiei și analizezi produsele creditare pe care le propune
  • Alegi produsul creditar care ți se potrivește
  • Completezi cererea online
  • Aștepți aprobarea creditului
  • Alegi metoda de recepționare a banilor.

Procedura este una cu adevărat simplă și orientată spre clienți. Apelând la CreditPrime, împrumutul de 15000 de lei, precum și o altă oarecare sumă de bani până la 100000 lei devine mult mai accesibilă!

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii