Credit pina la 15000 ᐈ Obțineți imprumut 15000 lei • CreditPrime
  • Credit 15000 lei

Dobândă ZERO, fără comisionane sau taxe ascunse Cashback cu bani reali la rambursare Până la 50 000 MDL în 15 minute
Pe ce termen alegi. Primele 30 de zile gratuit
Suma creditului
Durata creditului

Linia de credit poate fi utilizată până la 2 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu dd.mm.yyyy dobânda* va fi de la 5% lunar. Rata dobânzii este stabilită individual, în funcție de veniturile tale lunare și istoricul de creditare.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil doar pentru clienții noi.

Dacă nu rambursezi integral până la scadență, suma totală derambursat va fi , din care dobândă.

100% reducere la dobândă pentru primul împrumut în limita a 6000 MDL cu condiția rambursării la scadență.

Obținerea unui împrumut 15000 lei deseori poate deveni o adevărată provocare financiară. Un rol important în asemenea cazuri revine partenerilor de încredere care ți-ar putea oferi rapid și ușor suportul și soluțiile financiare potrivite și utile. Deseori îți poate fi destul de complicat să obții suma de bani necesară apelând la instituțiile financiare. Acest fapt este determinat de faptul că băncile oferă împrumuturi urmând o procedură mai complexă – factorul care determină o durată mai lungă a procesului de acordare credit.

O soluție relevantă și mai potrivită pentru asemenea cazuri sunt organizațiile de microcreditare. Totodată, este important să alegi cu certitudine o asemenea instituție. În acest sens, CreditPrime se bucură de încredere din partea clienților datorită procesului rapid și ușor de acordare credite. Aici poți obține suma de bani pentru care optezi fără a parcurge o procedură de creditare lungă, consumatoare de timp și energie.

Cum să obții un credit pina la 15000 lei la CreditPrime?

În cazul în care ai decis să contractezi un imprumut rapid 15000 lei, poți fi sigur că ai luat o decizie corectă. Vei obține nu doar o soluție financiară rentabilă pentru tine, dar și vei economisi timp și energie datorită unei proceduri optimizate și orientate spre satisfacerea maximă a clienților. Aici poți depune o cerere de credit online și poți obține împrumutul chiar fără a ieși din casă pentru a vizita reprezentanța companiei. Pentru a face acest lucru trebuie să parcurgi acești pași:

  • Accesezi site-ul companiei și analizezi produsele creditare pe care le propune
  • Alegi produsul creditar care ți se potrivește
  • Completezi cererea online
  • Aștepți aprobarea creditului
  • Alegi metoda de recepționare a banilor.

Procedura este una cu adevărat simplă și orientată spre clienți. Apelând la CreditPrime, împrumutul de 15000 de lei, precum și o altă oarecare sumă de bani până la 50000 lei devine mult mai accesibilă!

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în decurs de 2 minute.

Împrumutul online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua credit rapid fără garanții și prea multe formalități.
Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani rapid și pe termen scurt. Acum nu ai nevoie de certificatul de salariu. Cu CreditPrime poți obține credit rapid doar cu buletinul. Mai mult decât atât – poți obține primul credit rapid cu dobânda 0.
Spune-ne de câți bani ai nevoie și pentru ce perioadă, iar noi iți creăm o ofertă personalizată că să obții un credit rapid în cel mai scurt timp posibil, dar și să eviți îndatorarea excesivă. Ia acum un împrumut rapid de la CreditPrime – aprobare în 2 minute, transfer imediat.
Vezi mai multe
Ai întrebări?
Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 , soliciți un apel telefonic sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

te sunăm noi