Credit pana la salariu

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 16.08.2024, plătești tot 51 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 17.08.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

De ce obişnuim să luăm credit până la salariu? În majoritatea cazurilor acest lucru se întâmplă pentru că:

a) nu ne-am planificat corect cheltuielile pe parcursul lunii;

b) pe parcursul lunii sau la moment ne-am ciocnit cu o dificultate financiară neplanificată şi am avut/avem nevoie de o sumă de bani pentru a o rezolva;

c) se reţine salariul.

Indiferent de natura motivului, problema nu se rezolvă de la sine. Astfel, aflându-se în situaţia descrisă oamenii încep să caute, unde ar putea să obţină suma necesară. Cel mai des prima sursa de informare în acest caz este internetul. Începem să vizităm site-urile companiilor financiare, până nu găsim ceva potrivit, care ne inspiră încredere. Odată ce vă aflați pe site-ul nostru, puteți fi sigur, o să vă ajutăm să obţineți un împrumut până la salariu online. De ce? Pentru că înțelegem - microcreditul până la salariu este un instrument financiar rapid, uşor şi pur şi simplu ideal pentru cineva care la moment se află în dificultate financiară, dar în schimb, este sigur că veniturile pe care anticipează să le primească o să-i permită să restituie în cel mai scurt timp sumă de bani pe care o obţine acum.

Unde este cel mai rentabil să iei un credit până la salariu?

Dacă sunteţi locuitor al capitalei şi optaţi pentru a obţine credit până la salariu Chişinău, atunci la dispoziţia dumneavoastră sunt puse toate produsele noastre creditare. Dacă sunteţi o persoană din alt colţ al Republicii, nu vă întristaţi, la CreditPrime puteţi face exact același lucru prin internet, aplicând la un credit online până la salariu.

Să obțineți un credit până la salariu este rentabil la CreditPrime, deoarece:

a) Aprobăm rapid și uşor cererea (în decurs de circa 15 minute), iar apoi vă anunțăm despre aprobare;

b) CreditPrime oferă rapid banii prin cea mai comodă metodă pentru dumneavoastră: în numerar (inclusiv prin poștă), pe card sau în contul dumneavoastră bancar;

c) În cazul în care sunteți client nou și rambursați creditul timp de o lună, vă bucurați de dobânda 0%!

Cum să depui o cerere pentru împrumut până la salariu?

Dacă doriţi să obţineţi o ofertă convenabilă pentru suma de bani pe care doriţi să o solicitaţi, la noi puteți să depuneți imediat cererea pentru creditul necesar online. Puteţi primi bani până la salariu rapid şi uşor dacă depuneţi cererea conform cerinţelor minime pe care le avem. Este nevoie doar să parcurgeți câțiva pași simpli

  1. să vă înregistrați pe site-ul nostru, indicând corect datele personale (Numele, Prenumele, IDNP-ul, data nașterii, numărul de telefon, adresa, etc)
  2. să alegeți produs creditar dorit de pe pagina noastră de start
  3. să apăsați butonul “Alege”
  4. să selectați suma de care aveți nevoie (mișcând cursorul)
  5. să alegeți perioada creditului
  6. să calculați cu ajutorul calculatorului de credite suma dobânzii și suma pe care va urma să o rambursați.

CreditPrime înțelege cât de important este să primiți ajutorul financiar urgent de care aveți nevoie, de aceea vă oferim credite urgent până la salariu, iar dacă sunteți client nou și îl rambursați în decurs de o lună, vă bucurați de rata dobânzii 0% la acest credit.

Compania CreditPrime lucrează pentru clienţii săi şi mereu se străduie să vină cu o soluţie financiară personalizată. În cazul în care doriţi să obţineţi un asemenea credit până la salariu, solicitaţi ajutorul nostru, iar noi îl vom acorda în cel mai profesionist și rapid mod posibil!

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii