Credit pina la salariu ᐈ Obțineți imprumut online pana la salariu • CreditPrime
  • Credit pana la salariu

Dobândă ZERO, fără comisionane sau taxe ascunse Cashback cu bani reali la rambursare Până la 50 000 MDL în 15 minute
Pe ce termen alegi. Primele 30 de zile gratuit
Suma creditului
Durata creditului

Linia de credit poate fi utilizată până la 2 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu dd.mm.yyyy dobânda* va fi de la 5% lunar. Rata dobânzii este stabilită individual, în funcție de veniturile tale lunare și istoricul de creditare.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil doar pentru clienții noi.

Dacă nu rambursezi integral până la scadență, suma totală derambursat va fi , din care dobândă.

100% reducere la dobândă pentru primul împrumut în limita a 6000 MDL cu condiția rambursării la scadență.

De ce obişnuim să luăm credit până la salariu? În majoritatea cazurilor acest lucru se întâmplă pentru că:

a) nu ne-am planificat corect cheltuielile pe parcursul lunii;

b) pe parcursul lunii sau la moment ne-am ciocnit cu o dificultate financiară neplanificată şi am avut/avem nevoie de o sumă de bani pentru a o rezolva;

c) se reţine salariul.

Indiferent de natura motivului, problema nu se rezolvă de la sine. Astfel, aflându-se în situaţia descrisă oamenii încep să caute, unde ar putea să obţină suma necesară. Cel mai des prima sursa de informare în acest caz este internetul. Începem să vizităm site-urile companiilor financiare, până nu găsim ceva potrivit, care ne inspiră încredere. Odată ce vă aflați pe site-ul nostru, puteți fi sigur, o să vă ajutăm să obţineți un împrumut până la salariu online. De ce? Pentru că înțelegem – microcreditul până la salariu este un instrument financiar rapid, uşor şi pur şi simplu ideal pentru cineva care la moment se află în dificultate financiară, dar în schimb, este sigur că veniturile pe care anticipează să le primească o să-i permită să restituie în cel mai scurt timp sumă de bani pe care o obţine acum.

Unde este cel mai rentabil să iei un credit până la salariu?

Dacă sunteţi locuitor al capitalei şi optaţi pentru a obţine credit până la salariu Chişinău, atunci la dispoziţia dumneavoastră sunt puse toate produsele noastre creditare. Dacă sunteţi o persoană din alt colţ al Republicii, nu vă întristaţi, la CreditPrime puteţi face exact același lucru prin internet, aplicând la un credit online până la salariu.

Să obțineți un credit până la salariu este rentabil la CreditPrime, deoarece:

a) Aprobăm rapid și uşor cererea (în decurs de circa 15 minute), iar apoi vă anunțăm despre aprobare;

b) CreditPrime oferă rapid banii prin cea mai comodă metodă pentru dumneavoastră: în numerar (inclusiv prin poștă), pe card sau în contul dumneavoastră bancar;

c) În cazul în care sunteți client nou și rambursați creditul timp de o lună, vă bucurați de dobânda 0%!

Cum să depui o cerere pentru credit până la salariu?

Dacă doriţi să obţineţi o ofertă convenabilă pentru suma de bani pe care doriţi să o solicitaţi, la noi puteți să depuneți imediat cererea pentru creditul necesar online. Puteţi primi bani până la salariu rapid şi uşor dacă depuneţi cererea conform cerinţelor minime pe care le avem. Este nevoie doar să parcurgeți câțiva pași simpli

  1. să vă înregistrați pe site-ul nostru, indicând corect datele personale (Numele, Prenumele, IDNP-ul, data nașterii, numărul de telefon, adresa, etc)
  2. să alegeți produs creditar dorit de pe pagina noastră de start
  3. să apăsați butonul “Alege”
  4. să selectați suma de care aveți nevoie (mișcând cursorul)
  5. să alegeți perioada creditului
  6. să calculați cu ajutorul calculatorului de credite suma dobânzii și suma pe care va urma să o rambursați.

CreditPrime înțelege cât de important este să primiți ajutorul financiar urgent de care aveți nevoie, de aceea vă oferim credite urgent până la salariu, iar dacă sunteți client nou și îl rambursați în decurs de o lună, vă bucurați de rata dobânzii 0% la acest credit.

Compania CreditPrime lucrează pentru clienţii săi şi mereu se străduie să vină cu o soluţie financiară personalizată. În cazul în care doriţi să obţineţi un asemenea credit până la salariu, solicitaţi ajutorul nostru, iar noi îl vom acorda în cel mai profesionist și rapid mod posibil!

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în decurs de 2 minute.

Client existent?
Intră în contul tău

Împrumutul online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua credit rapid fără garanții și prea multe formalități.
Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani rapid și pe termen scurt. Acum nu ai nevoie de certificatul de salariu. Cu CreditPrime poți obține credit rapid doar cu buletinul. Mai mult decât atât – poți obține primul credit rapid cu dobânda 0.
Spune-ne de câți bani ai nevoie și pentru ce perioadă, iar noi iți creăm o ofertă personalizată că să obții un credit rapid în cel mai scurt timp posibil, dar și să eviți îndatorarea excesivă. Ia acum un împrumut rapid de la CreditPrime – aprobare în 2 minute, transfer imediat.
Vezi mai multe
Ai întrebări?
Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 , soliciți un apel telefonic sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

te sunăm noi