Microimprumut

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 18.07.2024, plătești tot 36 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 19.07.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

Ce înseamnă un microcredit?

Un microcredit reprezintă o sumă de bani pe care o puteți obține de la o instituție financiară pe o perioadă relativ scurtă de timp. Microcreditele se caracterizează prin rapiditatea și ușurința de obținere, ceea ce le face foarte atractive din punct financiar.

Produsele de microfinanțare a companiei CreditPrime vă oferă posibilitatea să obțineți suma de bani necesară și să intrați imediat în posesia lor. La noi puteți să contractați un microîmprumut md pentru oricare din scopurile sau necesitățile dumneavoastră.

Deși prin microcreditare de obicei se înțelege obținerea unui credit până la 5000 lei, la CreditPrime suntem foarte flexibili și de fiecare dată încercăm să venim în întâmpinarea clienților noștri, de aceea, oferim microcredite mai mari 5000-100000 lei. Astfel, vă oferim instrumente financiare potrivite care cu siguranță vă vor fi utile. Plus la această, nu solicităm dosare cu acte voluminoase, ceea ce face procesul mai usor și rapid!

Unde poate fi contractat un micro credit în Moldova?

Foarte multe companii de microfinanțare stau la dispoziția dumneavoastră și sunt gata să vă ofere produse personalizate. Cu siguranța, este bine să analizați ofertele în comparație, dar vă asigurăm că avantajele pe care le oferă CreditPrime ne permite să ne afirmăm pe piață ca o companie competitivă în domeniu. La noi puteți obține credit până la 100000 lei prezentând un număr minim de acte. Precum am zis, suntem maximi flexibili și oferim fiecărui șansa de a obține suma de bani necesară la cele mai avantajoase condiții!

Oferim soluții financiare cu o amplă acoperire geografică, astfel puteți obține nu doar mini credit Chișinău, dar și în toată Republica. Plus la aceasta, vă amintim că puteți obține și bani online, este nevoie doar să vă înregistrați pe site-ul nostru și să depuneți cererea de credit!

Ce condiții trebuie să întruniți pentru a obține un micro împrumut la CreditPrime?

Pentru a obține rapid și ușor un microcredit md de la CreditPrime este nevoie să întruniți un număr minim de condiții. Vă oferim cea mai optimă soluție financiară: puteți obține suma de bani necesară, este nevoie doar să aveți vârsta de 18 ani împliniți și să fiți rezident al Republicii Moldova. Pentru a asigura comoditatea procesului și a economisi timpul dumneavoastră, vă oferim micro credit online, astfel încât aveți posibilitatea să obțineți suma de bani necesară fără a vă deplasa la oficiul nostru fizic.

Cum să calculați ratele pentru mini credit

La CreditPrime aveți posibilitatea de a face calcule aproximative referitor la costurile creditului pe care ați dori să-l obțineți. Pe site-ul nostru puteți găsi un calculator de credite care vă permite să calculați rata pentru credit, valoare dobânzii, etc. Astfel, puteți compara produsele noastre creditare și puteți decide care vi se potrivește cel mai bine. În tabelul de mai jos am estimat costurile a 2 produse microcreditare oferite de către compania CreditPrime. Calculele au fost efectuate cu ajutorul calculatorului de rate de pe site-ul CreditPrime!

linia de creditîmprumut pe termen scurt
Credit 5000 lei– 0% în cazul în care achitați min 5% din suma creditului în decurs de o lună (pentru clienți noi)

– de la 5% lunar (se stabilește individual)
– dobânda: 2085 MDL

– suma spre rambursare: 7085 MDL
Credit 10000 lei– 0% în cazul în care achitați min 5% din suma creditului în decurs de o lună (pentru clienți noi)

– de la 5% lunar (se stabilește individual)
Credit 15000 lei– 0% în cazul în care achitați min 5% din suma creditului în decurs de o lună (pentru clienți noi)

– de la 5% lunar (se stabilește individual)
Credit 20000 lei– 0% în cazul în care achitați min 5% din suma creditului în decurs de o lună (pentru clienți noi)

– de la 5% lunar (se stabilește individual)
Credit 30000 lei– 0% în cazul în care achitați min 5% din suma creditului în decurs de o lună (pentru clienți noi)

– de la 5% lunar (se stabilește individual)

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii