Bani la procente ᐈ Obțineți bani la procente urgent • CreditPrime
  • Bani la procente

Până la 50 000 MDL în 15 minute
Pe ce termen alegi. Primele 30 de zile gratuit
Suma creditului
Durata creditului

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu dd.mm.yyyy dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

*Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil doar pentru clienții noi.

Ce înseamna  bani la procente?

Împrumuturile și creditele nebancare sau bani la procente reprezintă suma pe care o veți întoarce și care va avea un anumit procent de dobândă. Orice contract încheiat pentru un astfel de împrumut prevede anumite reguli care duc la penalități în cazul neîndeplinirii acestora. Rata dobânzii variază și depinde de suma împrumutului și de perioada achitării. De obicei, procentul dobânzii se mărește proporțional perioadei de rambursare.

Dacă aveți nevoie de bani la procente urgent, aveți la dispoziție o mulțime de posibilități oferite de instituții financiare. Un credit rapid poate fi aprobat doar în câteva minute chiar și fără gaj și garanții. Cu toate acestea, istoricul de creditare, veniturile lunare, precum și alți factori sunt în stare de a influența procentul dobânzii. Regulamentul privind suma, condițiile, precum și perioada de achitare va fi descris în detalii în contractul emis de instituția ce oferă credit.

De unde pot obține bani la procente în Moldova?

În Republica Moldova există o mulțime de companii și instituții financiare care sunt capabile de a oferi credite bănești. Orice localitate dispune de astfel de servicii și pentru a lua de exemplu bani la procente în Bălți, veți avea nevoie de același set de documente. Pentru multe dintre instituții va trebui doar buletinul de identitate pentru a primi  un credit.

Dacă aveți nevoie de un împrumut de bani rapid și ușor, atunci CreditPrime vă va oferi cea mai bună modalitate de a lua credit nebancar la cele mai avantajoase condiții. Rata dobânzii este unul dintre cei mai importanți factori pentru a lua bani la procente în Chișinău. Ce ar fi în cazul dacă acest procent ar fi inexistent? Cu compania aceasta veți primi garantat un credit nebancar și chiar mai mult.

Cum poți obține bani la procente de la CreditPrime?

Cu CreditPrime sistemul de creditare este complet transparent. Toate cerințele vor fi expuse într-o formă simplă și concretă. Pentru a primi bani la procente MD, veți putea introduce doar numărul vostru de telefon și compania vă va contacta în curând. Dobânda de 0% devine un lucru real în cazul când sunteți în stare de a returna suma în decurs de o lună. Contractul poate fi încheiat rapid fără necesitatea de a vizita vre-un oficiu.

În cazul în care căutați unde dau bani la procente direct pe contul bancar, există unica soluție. Aprobarea pentru a obține creditul dorit se va efectua ușor, iar dacă veți avea întrebări sau solicitări suplimentare, veți putea să contactați serviciul online 24/7. Împrumuturile sunt valabile pentru întreaga țară.

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în decurs de 2 minute.

Client existent?
Intră în contul tău

Împrumutul online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua credit rapid fără garanții și prea multe formalități.
Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani rapid și pe termen scurt. Acum nu ai nevoie de certificatul de salariu. Cu CreditPrime poți obține credit rapid doar cu buletinul. Mai mult decât atât – poți obține primul credit rapid cu dobânda 0.
Spune-ne de câți bani ai nevoie și pentru ce perioadă, iar noi iți creăm o ofertă personalizată că să obții un credit rapid în cel mai scurt timp posibil, dar și să eviți îndatorarea excesivă. Ia acum un împrumut rapid de la CreditPrime – aprobare în 2 minute, transfer imediat.
Vezi mai multe
Ai întrebări?
Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 , soliciți un apel telefonic sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

te sunăm noi