Bani la procente

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 18.07.2024, plătești tot 36 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 19.07.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

Ce înseamna bani la procente?

Împrumuturile și creditele nebancare sau bani la procente reprezintă suma pe care o veți întoarce și care va avea un anumit procent de dobândă. Orice contract încheiat pentru un astfel de împrumut prevede anumite reguli care duc la penalități în cazul neîndeplinirii acestora. Rata dobânzii variază și depinde de suma împrumutului și de perioada achitării. De obicei, procentul dobânzii se mărește proporțional perioadei de rambursare.

Dacă aveți nevoie de bani la procente urgent, aveți la dispoziție o mulțime de posibilități oferite de instituții financiare. Un credit rapid poate fi aprobat doar în câteva minute chiar și fără gaj și garanții. Cu toate acestea, istoricul de creditare, veniturile lunare, precum și alți factori sunt în stare de a influența procentul dobânzii. Regulamentul privind suma, condițiile, precum și perioada de achitare va fi descris în detalii în contractul emis de instituția ce oferă credit.

De unde pot obține bani la procente în Moldova?

În Republica Moldova există o mulțime de companii și instituții financiare care sunt capabile de a oferi credite bănești. Orice localitate dispune de astfel de servicii și pentru a lua de exemplu bani la procente în Bălți, veți avea nevoie de același set de documente. Pentru multe dintre instituții va trebui doar buletinul de identitate pentru a primi  un credit.

Dacă aveți nevoie de un împrumut de bani rapid și ușor, atunci CreditPrime vă va oferi cea mai bună modalitate de a lua credit nebancar la cele mai avantajoase condiții. Rata dobânzii este unul dintre cei mai importanți factori pentru a lua bani la procente în Chișinău. Ce ar fi în cazul dacă acest procent ar fi inexistent? Cu compania aceasta veți primi garantat un credit nebancar și chiar mai mult.

Cum poți obține bani la procente urgent de la CreditPrime?

Cu CreditPrime sistemul de creditare este complet transparent. Toate cerințele vor fi expuse într-o formă simplă și concretă. Pentru a primi bani la procente MD, veți putea introduce doar numărul vostru de telefon și compania vă va contacta în curând. Dobânda de 0% devine un lucru real în cazul când sunteți în stare de a returna suma în decurs de o lună. Contractul poate fi încheiat rapid fără necesitatea de a vizita vre-un oficiu.

În cazul în care căutați unde dau bani la procente direct pe contul bancar, există unica soluție. Aprobarea pentru a obține creditul dorit se va efectua ușor, iar dacă veți avea întrebări sau solicitări suplimentare, veți putea să contactați serviciul online 24/7. Împrumuturile sunt valabile pentru întreaga țară.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii