Credit prin telefon

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 16.08.2024, plătești tot 51 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 17.08.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

De multe ori problemele financiare cer a fi rezolvate imediat: foarte des puteți fi prins în situația în care aveți nevoie să obțineți urgent o sumă anumită de bani fără a vă deplasa în anumite locuri, fără a pierde timp așteptând în rânduri, etc. La CreditPrime înțelegem cât de prețios este timpul, înțelegem că această resursă nu poate fi cuantificată, de aceea pentru noi este foarte important ca dumneavoastră să vă folosiți timpul cât mai eficient posibil. Reieșind din asta, la noi puteți solicita un împrumut prin telefon, pentru aceasta este suficient să ne sunați și împreună cu consultantul nostru să completați cererea pentru credit. Sau puteți să solicitați iute credit prin sms, lasandu-ne un mesaj la numărul nostru de telefon, iar noi vom reveni cu un apel. Facem tot posibilul ca experiența clienților noștri să fie una cu adevărat comodă și eficientă! 

Cine poate primi un credit nebancar prin telefon?

Oferim soluții individualizate pentru necesitățile fiecărui client, astfel, orice persoană fizică care a atins vârsta de 22 ani poate să obțină suma de bani necesară (în lei) solicitând credite urgente prin telefon de la CreditPrime. Tindem să fim maxim flexibili în raport cu necesitățile clienților noștri, de aceea, dacă nu aveți posibilitatea să ne sunați, cu ușurință puteți solicita împrumuturi prin sms. Este suficient să ne lăsați un sms, iar noi ulterior vom reveni și vă vom acorda suportul necesar! 

Astfel, dacă sunteți rezident al Republicii Moldova și aveți vârsta de 22 ani împliniți, vă puteți adresa la CreditPrime pentru a obține credit prin telefon, sms sau online, noi vom analiza situația și vom veni cu cea mai potrivită ofertă pentru dumneavoastră. Suntem aici pentru prelua grijile dumneavoastră și a pentru a le transforma rapid în soluții financiare relevante. 

Cum contractați un credit rapid prin telefon de la CreditPrime?

Precum am menționat mai sus, la CreditPrime puteți obține credite prin telefon și împrumuturi prin sms, iar procedura de obținere a sumelor de bani prin așa modalități este foarte simplă. Trebuie doar să parcurgeți următorii pași:

  1. Să sunați la numărul nostru de contact, sau să ne lăsați un mesaj la acest număr (în cazul în care doriți să obțineți credit prin sms);
  2. Să completați împreună cu consultantul nostru cererea de credit;
  3. Să primiți aprobarea împumutului (~15 min)
  4. Să confirmați toate condițiile și să alegeți metoda de primire a sumei de bani pe care ați solicitat-o (în lei). 

Reieșind din cele menționate, observați că la CreditPrime avem un proces de acordare a împrumuturilor prin telefon și sms cu adevărat rapid și ușor!

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii