Credite pentru pensionari

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 22.06.2024, plătești tot 36 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 23.06.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

La CreditPrime înțelegem că necesitățile financiare nu ocolesc pe nimeni, și că și pensionarii inclusiv, au momente în care au nevoie de sprijin financiar. Anume din acest motiv CreditPrime oferă credite pentru pensionari md, la cele mai oportune condiții și în cel mai scurt timp.

Cu părere de rău, pensionarii reprezintă segmentul social foarte vulnerabil și sensibil la riscuri. Înțelegem că în cazul în care sunteți pensionar și vă confruntați cu dificultăți financiare de orice natură, este foarte important ca sprijinul financiar să îl obțineți la timpul potrivit și în modul potrivit.

Deseori băncile comerciale nu acordă credit la pensionari, considerând astfel de credite drept credite cu un grad sporit de risc. La CreditPrime nu credem așa, ci dimpotrivă, ne străduim să ajutăm fiecare client să facă de fiecare dată alegerea financiară corectă și să aleagă produsele creditare care i se potrivesc cu adevărat.

Astfel, ușile noastre sunt deschise permanent și pentru pensionari, iar consultanții noștri cu cea mai mare plăcere și acuratețe vă vor oferi suportul informațional necesar. Scopul nostru este de a ajuta clienții noștri să se simtă fericiți și de fiecare dată să obțină ușor și rapid suma de bani de care au nevoie!

Unde poate obține un credit un pensionar?

În cazul în care sunteți pensionar și doriți să obțineți un credit, puteți face acest lucru la noi, la CreditPrime. Vă asigurăm că la noi vă puteți bucura de cel mai rapid proces de creditare, deoarece noi nu doar că oferim credit rapid pentru pensionari, dar oferim și un proces foarte comod de creditare. Când zicem proces foarte comod de creditare, ne referim la faptul că nu va trebui să prezentați numeroase acte, să stați în rând la consultanții creditari, să așteptați zile în șir aprobarea cererii, etc. CreditPrime oferă clienților săi beneficii distinctive pe piața de creditare din Republica Moldova. Datorită acestor beneficii experiența dumneavoastră cu compania noastra va fi una absolut impresionantă!

Plus la aceasta, CreditPrime oferă credite online pentru pensionari. Astfel, puteți depune o cerere pentru un credit fără a ieși din casă, direct de la calculatorul sau de pe telefonul dumneavoastră.

Cum un pensionar poate contracta un credit la CreditPrime?

Procedura de contractare a unui credit la CreditPrime este foarte simplă. Ce ține de acte - noi nu vă solicităm acte suplimentare sau acte financiare de confirmare a veniturilor, etc. Aveți nevoie doar de buletinul dumneavoastră.

Compania noastră oferă credit pensionari printr-un proces foarte optimizat. Pentru a obține suma necesară în cadrul unui asemenea credit este nevoie doar să:

  1. accesați site-ul CreditPrime
  2. să vă înregistrați indicând datele personale solicitate
  3. să alegeți produsul creditar dorit
  4. să alegeți suma și perioada pentru care contractați creditul (cu ajutorul cursorului)
  5. cu ajutorul calculatorului de credite să calculați toate sumele aferente împrumutului pe care doriți să-l obțineți.

Chiar dacă sunteți pensionar, vă asigurăm - contractarea unui credit la CreditPrime este un proces foarte ușor, accesibil pentru oricine, inclusiv pentru dumneavoastră!

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii