Credite fara adeverinta salariu

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 16.08.2024, plătești tot 51 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 17.08.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

De foarte multe ori salariu reprezintă sursa financiară de bază, sau unica sursă financiară de întreţinere care acoperă toate cheltuielile. Foarte des se întâmplă că persoanele care ar dori să obţină un credit au frică ca acesta să nu fie aprobat din cauza că nu pot să prezinte adeverinţa de salariu. De ce nu poate fi prezentată adeverinţa de salariu? De obicei din cauza a 2 factori primordiali:

  1. Lipsa unui loc de muncă oficial care ar permite întocmirea oficială a unei adeverinţe de salariu
  2. Lipsa unui loc de muncă în genere.

La CreditPrime, cât în primul, atât şi în al doilea caz avem toate şansele să obţinem un împrumut fără salariu. De obicei, adeverinţa de salariu în mod obligatoriu este solicitată de către bănci, nu și de către CreditPrime - noi vă oferim credit rapid fără adeverinţă de salariu.

Adeverinţa de salariu reprezintă o dovadă financiară a capacităţii debitorului de a rambursa creditul. Astfel, creditorul într-o oarecare măsură se asigură că debitorul are o sursă de venit stabilă şi că va fi capabil să ramburseze creditul pe care îl va obţine. Însă, iarăși, amintim: nu aveți nevoie de adeverinţa de salariu când intenţionaţi să obţineţi credit la CreditPrime!

Unde în Moldova se oferă credite fără certificat de salariu

Organizaţiile care oferă credite fără adeverinţă de salariu în Moldova, în mare lor lor parte, sunt organizaţiile financiare de creditare. CreditPrime este mereu la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi credite fără certificat de salariu md. La noi puteți obţine credite rapid fără a prezenta adeverinţa de venit, politica noastră se bazează pe încercarea de  a vă ajuta permanent în rezolvarea necesităților financiare a dumneavoastră, oferindu-vă suma de care aveți nevoie.

CreditPrime este locul unde specialiştii încearcă să se consolideze maxim posibil cu situaţia individuală a fiecărui client, respectiv, chiar dacă nu aveţi adeverinţa care atestă salariul, cu siguranță că o să găsim cea mai uşoară si eficientă soluţie posibilă pentru dumneavoastră.

Care sunt actele de care aveţi nevoie pentru a primi credit fără adeverinţă de salariu?

Haideți să comparăm, dacă ați merge la bancă, actele de care ați avea nevoie pentru a obţine unul sau mai multe credite fără adeverinţă de salariu ar fi:

  1. Buletinul. Este actul inevitabil, folosit pentru întocmirea contractului aferent ofertei pe care aţi ales-o. În alte cuvinte, este minimul necesar pe care trebuie să îl aveţi pentru a obţine un credit, indiferent de suma acestuia.
  2. Documente care confirmă existenţa altor surse de venit. Aceste surse pot fi transferurile de peste hotare, donaţiile, îndemnizaţiile, pensia, etc. Adică, orice altă sursă de venit, în afară de salariu.
  3. Documente care confirmă dreptul de posesie asupra bunului sau imobilului pe care doriţi să îl gajaţi (dacă e cazul, de obicei în cazul unei sume mai mari).
  4. Adeverința de salariu.

Iar dacă ați veni să luați împrumuturi fără adeverință de venit, la CreditPrime, noi am solicita doar...buletinul!

Cine poate primi refuz la contractarea de credit fără adeverinţă de venit?

Trebuie să înţelegem un lucru – nimeni nu este asigurat de la refuzuri în acordarea creditului, mai ales când vorbim despre credite fără adeverinţă de salariu. Este necesar de înţeles, că în cazul lipsei adeverinţei de salariu creditorul este nevoit să precaute alte garanţii financiare. În asemenea caz, nu este recomandat să încercaţi să obţineţi împrumuturi online fără adeverinţă de salariu de la bănci. Cea mai bună soluție în așa caz suntem noi - CreditPrime. Precum am spus, pentru noi nu contează dacă aveți sau nu adeverință de salariu, gaj sau altceva. Plus la aceasta, vă oferim suma pentru care optați rapid, ușor și în cel mai comod mod pentru dumneavoastră: în numerar, prin poștă, pe card sau în cont bancar.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii