Сredite fara certificat de salariu ᐈ Obțineți credit fara adeverinta de venit • CreditPrime
  • Credite fara adeverinta salariu

Dobândă ZERO, fără comisionane sau taxe ascunse Cashback cu bani reali la rambursare Până la 50 000 MDL în 15 minute
Pe ce termen alegi. Primele 30 de zile gratuit
Suma creditului
Durata creditului

Linia de credit poate fi utilizată până la 2 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu dd.mm.yyyy dobânda* va fi de la 5% lunar. Rata dobânzii este stabilită individual, în funcție de veniturile tale lunare și istoricul de creditare.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil doar pentru clienții noi.

Dacă nu rambursezi integral până la scadență, suma totală derambursat va fi , din care dobândă.

100% reducere la dobândă pentru primul împrumut în limita a 6000 MDL cu condiția rambursării la scadență.

De foarte multe ori salariu reprezintă sursa financiară de bază, sau unica sursă financiară de întreţinere care acoperă toate cheltuielile. Foarte des se întâmplă că persoanele care ar dori să obţină un credit au frică ca acesta să nu fie aprobat din cauza că nu pot să prezinte adeverinţa de salariu. De ce nu poate fi prezentată adeverinţa de salariu? De obicei din cauza a 2 factori primordiali:

  1. Lipsa unui loc de muncă oficial care ar permite întocmirea oficială a unei adeverinţe de salariu
  2. Lipsa unui loc de muncă în genere.

La CreditPrime, cât în primul, atât şi în al doilea caz avem toate şansele să obţinem un împrumut fără salariu. De obicei, adeverinţa de salariu în mod obligatoriu este solicitată de către bănci, nu și de către CreditPrime – noi vă oferim credit rapid fără adeverinţă de salariu.

Adeverinţa de salariu reprezintă o dovadă financiară a capacităţii debitorului de a rambursa creditul. Astfel, creditorul într-o oarecare măsură se asigură că debitorul are o sursă de venit stabilă şi că va fi capabil să ramburseze creditul pe care îl va obţine. Însă, iarăși, amintim: nu aveți nevoie de adeverinţa de salariu când intenţionaţi să obţineţi credit la CreditPrime!

Unde în Moldova se oferă credite fără certificat de salariu

Organizaţiile care oferă credite fără adeverinţă de salariu în Moldova, în mare lor lor parte, sunt organizaţiile financiare de creditare. CreditPrime este mereu la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi credite fără certificat de salariu md. La noi puteți obţine credite rapid fără a prezenta adeverinţa de venit, politica noastră se bazează pe încercarea de  a vă ajuta permanent în rezolvarea necesităților financiare a dumneavoastră, oferindu-vă suma de care aveți nevoie.

CreditPrime este locul unde specialiştii încearcă să se consolideze maxim posibil cu situaţia individuală a fiecărui client, respectiv, chiar dacă nu aveţi adeverinţa care atestă salariul, cu siguranță că o să găsim cea mai uşoară si eficientă soluţie posibilă pentru dumneavoastră.

Care sunt actele de care aveţi nevoie pentru a primi credit fără adeverinţă de salariu?

Haideți să comparăm, dacă ați merge la bancă, actele de care ați avea nevoie pentru a obţine unul sau mai multe credite fără adeverinţă de salariu ar fi:

  1. Buletinul. Este actul inevitabil, folosit pentru întocmirea contractului aferent ofertei pe care aţi ales-o. În alte cuvinte, este minimul necesar pe care trebuie să îl aveţi pentru a obţine un credit, indiferent de suma acestuia.
  2. Documente care confirmă existenţa altor surse de venit. Aceste surse pot fi transferurile de peste hotare, donaţiile, îndemnizaţiile, pensia, etc. Adică, orice altă sursă de venit, în afară de salariu.
  3. Documente care confirmă dreptul de posesie asupra bunului sau imobilului pe care doriţi să îl gajaţi (dacă e cazul, de obicei în cazul unei sume mai mari).
  4. Adeverința de salariu.

Iar dacă ați veni să luați împrumuturi fără adeverință de venit, la CreditPrime, noi  am solicita doar…buletinul!

Cine poate primi refuz la contractarea de credit fără adeverinţă de venit?

Trebuie să înţelegem un lucru – nimeni nu este asigurat de la refuzuri în acordarea creditului, mai ales când vorbim despre credite fără adeverinţă de salariu. Este necesar de înţeles, că în cazul lipsei adeverinţei de salariu creditorul este nevoit să precaute alte garanţii financiare. În asemenea caz, nu este recomandat să încercaţi să obţineţi împrumuturi online fără adeverinţă de salariu de la bănci. Cea mai bună soluție în așa caz suntem noi – CreditPrime. Precum am spus, pentru noi nu contează dacă aveți sau nu adeverință de salariu, gaj sau altceva. Plus la aceasta, vă oferim suma pentru care optați rapid, ușor și în cel mai comod mod pentru dumneavoastră: în numerar, prin poștă, pe card sau în cont bancar.

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în decurs de 2 minute.

Client existent?
Intră în contul tău

Împrumutul online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua credit rapid fără garanții și prea multe formalități.
Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani rapid și pe termen scurt. Acum nu ai nevoie de certificatul de salariu. Cu CreditPrime poți obține credit rapid doar cu buletinul. Mai mult decât atât – poți obține primul credit rapid cu dobânda 0.
Spune-ne de câți bani ai nevoie și pentru ce perioadă, iar noi iți creăm o ofertă personalizată că să obții un credit rapid în cel mai scurt timp posibil, dar și să eviți îndatorarea excesivă. Ia acum un împrumut rapid de la CreditPrime – aprobare în 2 minute, transfer imediat.
Vezi mai multe
Ai întrebări?
Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 , soliciți un apel telefonic sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

te sunăm noi