Credit fara acte

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 22.06.2024, plătești tot 36 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 23.06.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

Creditele nu sunt doar sume de bani, ele reprezintă satisfacerea necesităţilor financiare urgente, care trebuie acoperite cât mai rapid. În asemenea cazuri contează fiecare clipă, iar timpul nu poate fi irosit pe pregătirea actelor, întrucât  persoana nu dispune de actele pe care le-ar solicita în mod normal o bancă. Necesităţile şi urgenţele nu aşteaptă, şi unica rezolvare a problemei este obţinerea unui împrumut urgent fără acte. Companiile care de obicei oferă bani în împrumut fără acte solicită un număr minim de documente, limitând setul, de cele mai multe ori până la simpla prezentare a buletinului. În acest caz de la client nu se solicită acte suplimentare care ar confirma veniturile lui, deţinerea bunului sau imobilului, etc.  Totul este simplificat la maxim, în aşa fel încât persoana care are nevoie de o sumă anumită de bani să o obţină cât mai rapid şi uşor. Pentru aceasta, de fapt, şi există creditele – să suplinească nevoile urgente ale oamenilor.

Este posibil de a obţine un credit fără acte în Moldova?

Da, în Moldova este posibil de a obţine sume de bani în împrumut fără acte. Cu atât mai mult, foarte des este posibil de a face acest lucru online. De obicei, pentru a oferi un credit fără acte rapid, creditorul solicită de la client doar buletinul. Buletinul este folosit drept document de identitate pentru întocmirea contractului, astfel, reprezintă minimul inevitabil de acte pentru a obţine un credit. Compania CreditPrime are o politică foarte flexibilă ce ţine de pachetul de acte necesar. Contactând specialiştii noştri financiari puteţi afla foarte uşor, dacă cazul dumneavoastră necesită sau nu acte suplimentare, dar vă asigurăm, că în marea majoritate aveți nevoie doar de buletin! Puteţi fi sigur, specialiștii noștri vor căuta cea mai uşoară şi mai puţin birocratică soluţie pentru Dumneavoastră şi vor face tot posibilul ca să vi se aprobe acea suma de bani de care aveţi nevoie.

De ce aveţi nevoie pentru a obţine un împrumut fără acte la CreditPrime?

Dacă doriţi să obţineţi credite online fără documente sau cu un set minim de documente este foarte important ca creditorul pe care îl veţi alege să fie orientat spre necesitatea pe care o aveţi. Produsele creditare oferite de CreditPrime vă oferă posibilitatea să alegeţi ceea, ce se potrivește cel mai bine pentru dumneavoastră. Aici puteți obține:

  • Împrumuturi cu dobândă 0%;
  • Împrumuturi pe termen scurt;
  • Împrumuturi în cadrul liniei de credit.

Acum cunoașteți că nu aveți nevoie de o mulțime de acte pentru a obţine un credit. CreditPrime vă ajută să obţineți în credit suma de bani de care aveţi nevoie doar cu buletinul dumneavoastră. Astfel, pentru a obţine bani rapid fără acte, puteţi opta pentru orice produs din cele descrise mai sus. Pentru asta aveţi nevoie doar de buletin şi dorința de a savura deplin din cele mai colorate clipe ale vieții!

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii