Imprumut fara garantii

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 16.08.2024, plătești tot 51 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 17.08.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

Împrumuturile fără garanții sunt împrumuturile prin care puteți obține suma de bani necesară fără a oferi creditorului garanții financiare precum gaj, fidejusor, etc. Un mare avantaj a acestui tip de împrumut constă în faptul că este mult mai accesibil decât creditele garantate.

La CreditPrime puteți obține bani împrumut fără garanții, aplicând pentru unul dintre produsele noastre creditare. Spre deosebire de bănci, noi nu vă cerem garanții financiare și acte confirmative. Este foarte comod în cazul în care aveți nevoie de o sumă de bani urgent, sau dacă creditorii vă cer garanții financiare pentru a vă acorda împrumutul solicitat. La noi veniți doar cu buletinul, și noi vă oferim cel mai potrivit produs creditar.

Activitatea zilnică a companiei CreditPrime constă în optimizarea permanentă a procesului de acordare de credite negarantate. Ne străduim ca experiența clienților noștri să fie una impecabilă, iar procesul de creditarea să fie unul simplu, ușor și rapid. Iar când spunem “rapid”, ne referim la o aprobare a cererii în doar 15 minute! Da, și toate acestea, mai repetăm încă o dată: fără garanții, fără acte confirmative, fără timp pierdut!

Unde poate fi obținut un credit fără garanții?

Dacă căutați un credit fără garanții, CreditPrime este locul potrivit pentru dumneavoastră. Noi oferim împrumuturi fără garanții la condiții financiare foarte convenabile și în timp foarte rapid.

Uitați de seturile de acte pe care trebuie să le pregătiți pentru a solicita un împrumut de la bancă. La fel, puteți uita și de garanțiile pe care de obicei le solicită băncile comerciale sau alte organizații financiare de acordare a împrumuturilor. La CreditPrime, scopul nostru primordial este sprijinul clienților noștri indiferent de situația în care se află aceștia.

Oferim sume de bani prin credite urgente fără garanții pe perioade de până la 5 ani. Suntem flexibili în dependență de necesitatea și scopul pentru care doriți să obțineți împrumutul. Aveți nevoie doar de buletin. De restul ne ocupăm noi, iar consultanții noștri cu siguranță că vor studia individual problema dumneavoastră, și vor găsi cea mai oportună și ușoară soluție financiară personalizată în strictă corespundere cu situația dumneavoastră!

Cui îi sunt accesibile creditele fără gaj?

La CreditPrime puteți obține un împrumut rapid nebancar fără garanții, pentru aceasta trebuie doar să fiți cetățean al Republicii Moldova, să aveți vârsta de 18 ani împliniți și să dispuneți de un venit lunar stabil și regulat. Ce ține de acte, aveți nevoie doar de buletin ca să fiți eligibil pentru produsele creditare marca CreditPrime.

CreditPrime oferă împrumuturi persoane fizice fara garantii astfel încât, puteți beneficia de orice produs al nostru, fără a oferi ceva în gaj sau fără a acorda alte garanții financiare.

În vedere celor expuse mai sus, tot ce trebuie să faceți dumneavoastră - să alegeți produsul creditar dorit și perioada pentru care doriți să contractați împrumutul. De restul ne ocupăm noi.

Cum poate fi obținut un credit fără gaj la CreditPrime?

Dacă doriți să obțineți un împrumut rapid fără garanții, la CreditPrime puteți face acest lucru într-un timp foarte scurt și cu un set minim de acte. De obicei, aprobăm cererea în 15 minute, iar din acte solicităm doar buletinul.

Pentru a obține un credit negarantat la CreditPrime este nevoie să parcurgeți câțiva pași simpli:

  1. să vă înregistrați pe site-ul nostru, completând toate câmpurile cu datele corespunzătoare

  2. să alegeți produsul creditar dorit și să apăsați butonul “Alege”

  3. să alegeți suma de care aveți nevoie (mișcând cursorul)

  4. să alegeți perioada creditului

  5. să utilizați calculatorul de credite pentru a calcula dobânda, costul total al creditului, etc.

Să obțineți un credit negarantat la CreditPrime este foarte simplu, rapid, ușor și convenabil.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii