Credite pentru persoane cu istoric negativ ᐈ Obțineți credit cu istoric negativ MD • CreditPrime
  • Credit cu istoric negativ

Până la 50 000 MDL în 15 minute
Pe ce termen alegi. Primele 30 de zile gratuit
Suma creditului
Durata creditului

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu dd.mm.yyyy dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

*Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil doar pentru clienții noi.

Dacă nu aveţi o istorie creditară până la moment, dar ați decis să contractaţi un credit, organizaţiile de creditare nebancare vă oferă soluţia financiară: obţineţi suma de bani necesară, contractând și credite fără istorie creditară! Da, este real şi plus la asta, destul de rapid. Chiar mai mult, astfel obţineţi şansa de a vă crea de la 0 propria istorie creditară.

Cu părere de rău, nu de fiecare dată ne reuşeşte să păstrăm istoria noastră creditară nepătată. Acest lucru este condiţionat de mai mulţi factori, care, în multe dintre cazuri nu depind de noi. De obicei o istorie creditară poate fi uşor afectată din cauza a 2 motive:

  • Achitarea întârziată a sumei lunare pentru credit;
  • Contractarea unui credit neperformant, reieşind din posibilităţile financiare pe care le aveţi.

Astfel, trebuie să fiţi atenţi la factorii de risc menţionaţi mai sus. Plus la aceasta, nu trebuie să vă întristaţi, mulţi creditori în ziua de azi oferă credite pentru persoane cu istoric negativ, şi nu e vorba doar despre sume modeste.

Unde sunt oferite credite persoanelor cu istoric negativ?

Un astfel de credit poate fi obţinut la CreditPrime. CreditPrime oferă clienţilor săi soluţii financiare rapide şi eficiente, consolidate pentru necesităţile particulare a fiecărui client. Astfel, dacă aveți nevoie de credite cu istoric negativ md, CreditPrime este locul unde avem soluția potrivită pentru dumneavoastră!

Prin intermediul site-ului său, CreditPrime oferă credite online cu istoric negativ, astfel, puteţi să depuneţi cererea sau să obţineţi informaţia necesară fără a ieşi din casă. La noi puteţi fie să discutaţi cu un consultant online, fie să solicitați un apel, în orice caz, consultantul nostru o să vă ghideze, propunându-vă cea mai bună ofertă.

Cum să depui o cerere pentru un credit cu istorie creditară rea?

Precum am zis, compania noastră vă oferă împrumuturi cu istoric negativ. Pentru a obţine la CreditPrime un credit cu istoric negativ, trebuie să depuneţi o cerere. În cerere indicaţi suma pentru care optaţi, perioada, dar totodată indicaţi şi faptul că aveţi istorie creditară nefavorabilă. Sau puteţi să comunicaţi acest lucru consultantului nostru. Consultanţii CreditPrime sunt mereu la dispoziţia dumneavoastră şi lucrează pentru a vă satisface necesităţile financiare. Adresându-vă la CreditPrime, chiar dacă aveţi o istorie creditară rea, puteţi fi sigur, că specialiştii noştri o să facă tot posibilul să reuşiţi să obţineţi împrumutul, iar procesul de creditare să fie cel mai uşor şi rapid!

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în decurs de 2 minute.

Client existent?
Intră în contul tău

Împrumutul online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua credit rapid fără garanții și prea multe formalități.
Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani rapid și pe termen scurt. Acum nu ai nevoie de certificatul de salariu. Cu CreditPrime poți obține credit rapid doar cu buletinul. Mai mult decât atât – poți obține primul credit rapid cu dobânda 0.
Spune-ne de câți bani ai nevoie și pentru ce perioadă, iar noi iți creăm o ofertă personalizată că să obții un credit rapid în cel mai scurt timp posibil, dar și să eviți îndatorarea excesivă. Ia acum un împrumut rapid de la CreditPrime – aprobare în 2 minute, transfer imediat.
Vezi mai multe
Ai întrebări?
Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 , soliciți un apel telefonic sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

te sunăm noi