Creditare responsabilă

Ne desfășurăm activitatea la înalte standarde de etică profesională,
respectând principiile creditării responsabile:

Transparență

Ne ajutăm clienții să ia decizii în cunoștință de cauză, oferindu-le informații complete privind condițiile noastre de creditare. Toate informațiile despre costul împrumutului, procedura de rambursare și valoarea comisionului de rescadențare, dacă acesta este solicitat, sunt disponibile pe site-ul nostru.

Termenii și Condițiile sunt publicate pe site, astfel încât oricine poate avea acces la ele înainte de a aplica pentru un credit.

Corectitudine

Suntem corecți cu clienților noștri și nu vrem să îi inducem în eroare. Prezentăm informația în mod simplist și accesibil, pentru a fi pe înțelesul oricărei persoane, care nu deține cunoștințe speciale în domeniul financiar-bancar. Apreciem clienții noștri și ne pasă de bunăstarea lor.

Receptivitate

Îţi punem la dispoziţie multiple canale de feedback prin care ne poți contacta în orice moment din zi sau noapte, cel mai accesibil dintre ele fiind Serviciul Suport Clienți, unde o echipă specializată îți stă la dispoziție 24/24, 7 zile din 7. Numărul de telefon este 022 010 030 (număr cu tarif normal).

Recomandări pentru folosirea împrumuturilor CreditPrime:

  • Împrumuturile CreditPrime sunt potrivite în cazul nevoilor de reparații minore și mai puțin potrivite pentru renovarea întregii locuințe.
  • Folosește creditele noastre dacă ai o ofertă avantajoasă de vacanță, dar nu te grăbi să cheltuiești împrumutul pe vacanțe exotice și de lungă durată.
  • Repararea automobilului sau asigurarea acestuia sunt și ele cazuri când cea mai potrivită soluție este creditul până la salariu. Mai puțin când vine vorba de achiziţionarea unui autoturism.
  • Folosește împrumutul CreditPrime ca să beneficiezi de promoții și oferte speciale, dar nu ca și bani de buzunar.

Vrem să îți oferim câteva sfaturi înainte să apelezi la un împrumut:

  • Estimează corect cât și cum consumi. Este demonstrat că obișnuim să cumpărăm mai mult decât consumăm, iar ulterior aruncăm o bună parte din alimente (până la 30%).
  • Revizuiește-ți cu atenție cheltuielile și exclude, cel puțin temporar, acele cumpărături care nu reprezintă o necesitate. Cu toții facem cumpărături de impuls și achiziții iraționale. Încearcă să te abții de la ele, cel puțin până când îți vei stabiliza situația financiară.
  • Evaluează atent orice oportunități de venit suplimentar. Majoritatea dintre noi avem lucruri pe care nu le mai folosim sau nu le-am folosit niciodată. Le poți vinde celor care au nevoie de ele și câștiga sume destul de frumoase. Mulți dintre noi avem vecini sau cunoștințe care pot avea nevoie de diferite servicii pentru care sunt dispuși să plătească o anumită sumă de bani (bonă, lăcătuș, grădinar, paznic ș.a.). Astfel, îți poți petrece timpul liber în mod util, și câștiga niște bani în plus.
  • Dacă totuși ai nevoie urgentă de bani și nu poți apela decât la microcreditare, îți recomandăm măsurile de mai sus pentru a-ți spori capacitatea de rambursare a împrumutului fără a pune presiune pe bugetul tău.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

E frumos să sharuiești cu prietenii