Credit fara loc de munca

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 18.07.2024, plătești tot 36 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 19.07.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

În cazul în care momentan nu aveți un loc de muncă, însă vă confruntați cu anumite probleme sau aveți careva urgențe, să obţineţi un credit ar fi cel mai ușor și rapid remediu. Un mare avantaj al procesului de creditare prin organizațiile financiare de creditare nebancare, și în special al Companiei CreditPrime îl reprezintă faptul că nu aveți nevoie de un set larg de documente pentru a fi eligibil, iar eliberarea sumei necesare se face cât mai ușor și rapid posibil. Da, noi oferim credite fără loc de muncă, și nu, nu solicităm confirmări și acte confirmative, veniți doar cu buletinul, iar noi vă oferim credit fără loc de muncă oficial la cele mai avantajoase condiții!

În vederea celor spuse mai sus, se conturează marele avantaj al companiei CreditPrime: puteți lua bani împrumut fără loc de muncă. Noi vă oferim sprijin în acest sens, este necesar doar să contactați unul din consultanții noștri, sau să solicitați să revină el, să analizeze situația dumneavoastră și să vă ajute să obţineţi suma de bani necesară.

Este posibil să obții credit fără loc de muncă oficial?

Știm cu toții că viața este plină de provocări și deseori are obiceiul de a ne expune la riscuri. Se poate întâmpla să vă pierdeți locul de muncă, iar în timp ce căutați altul, să apară o urgență sau situație neprevăzută, care, pentru a fi rezolvată rapid necesită resurse financiare. În așa caz, soluția pentru tine este CreditPrime, care îți oferă credit fără să lucrezi. Sau dacă lucrezi, dar neoficial, la fel, nu este o problemă. Puteți obține credite fără lucru oficial, avem o procedură foarte simplificată și maxim comodă pentru Dumneavoastră. La fel nu contează nici experiența, vechimea sau experiența de muncă, la CreditPrime liber puteți să obțineți credit fără carte de muncă. Flexibilitatea și orientarea spre client a companiei CreditPrime vă poate fi de folos dacă vă regăsiți în cele descrise mai sus – noi vă oferim credit chiar dacă nu aveți un loc de muncă, carnet de muncă sau alte acte confirmative!

Cine poate obține un credit pentru șomeri?

La CreditPrime deseori oferim credite pentru neangajați. La noi un credit pentru șomeri poate fi obținut de orice persoană fizică a Republicii Moldova cu o vârstă mai mare de 18 ani, care a depus o cerere pentru a obține suma de care are nevoie. La CreditPrime, șansa de a obține un împrumut fără a fi angajat o are fiecare. Dacă dorești să obții un credit fără să fii angajat, la CreditPrime trebuie să depui cererea în forma solicitată și să furnizezi în mod veridic informația de care avem nevoie pentru a procesa cererea. La CreditPrime poți depune cererea online – este foarte comod, plus la asta, economisești și ceva timp.

Cum depune cererea de credit un şomer?

De fapt, pentru a obţine un credit fără angajare nu este nevoie să faceţi ceva special sau foarte diferit de procesul obişnuit de depunere a unei cereri. Pentru a obţine rapid şi uşor suma de bani la CreditPrime, trebuie să parcurgeţi următorii paşi:

  1. Alegeți tipul de împrumut de care aveți nevoie (cu dobândă 0%, pe termen scurt sau linie de credit);

  2. Depuneţi cererea online (e foarte rapid și comod!);

  3. Primiți aprobarea creditului;

  4. Ridicați în numerar sau primiți banii prin transfer (prin poștă, pe card sau în cont bancar).

Precum am menţionat, ca să obţineţi un împrumut fără loc de muncă la CreditPrime, e suficient să depuneţi cererea, ataşând doar buletinul dumneavoastră, iar noi va urma să revenim cu cea mai bună ofertă!

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii