Credite fara lucru oficial ᐈ Obțineți credit fara sa fii angajat • CreditPrime
  • Сredite pentru persoane fara loc de munca

Dobândă ZERO, fără comisionane sau taxe ascunse Cashback cu bani reali la rambursare Până la 50 000 MDL în 15 minute
Pe ce termen alegi. Primele 30 de zile gratuit
Suma creditului
Durata creditului

Linia de credit poate fi utilizată până la 2 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu dd.mm.yyyy dobânda* va fi de la 5% lunar. Rata dobânzii este stabilită individual, în funcție de veniturile tale lunare și istoricul de creditare.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil doar pentru clienții noi.

Dacă nu rambursezi integral până la scadență, suma totală derambursat va fi , din care dobândă.

100% reducere la dobândă pentru primul împrumut în limita a 6000 MDL cu condiția rambursării la scadență.

În cazul în care momentan nu aveți un loc de muncă, însă vă confruntați cu anumite probleme sau aveți careva urgențe, să obţineţi un credit ar fi cel mai ușor și rapid remediu. Un mare avantaj al procesului de creditare prin organizațiile financiare de creditare nebancare, și în special al Companiei CreditPrime îl reprezintă faptul că nu aveți nevoie de un set larg de documente pentru a fi eligibil, iar eliberarea sumei necesare se face cât mai ușor și rapid posibil. Da, noi oferim credite fără loc de muncă, și nu, nu solicităm confirmări și acte confirmative, veniți doar cu buletinul, iar noi vă oferim credit fără loc de muncă oficial la cele mai avantajoase condiții!

În vederea celor spuse mai sus, se conturează marele avantaj al companiei CreditPrime: puteți lua bani împrumut fără loc de muncă. Noi vă oferim sprijin în acest sens, este necesar doar să contactați unul din consultanții noștri, sau să solicitați să revină el, să analizeze situația dumneavoastră și să vă ajute să obţineţi suma de bani necesară.

Este posibil să obții credit fără loc de muncă oficial?

Știm cu toții că viața este plină de provocări și deseori are obiceiul de a ne expune la riscuri. Se poate întâmpla să vă pierdeți locul de muncă, iar în timp ce căutați altul, să apară o urgență sau situație neprevăzută, care, pentru a fi rezolvată rapid necesită resurse financiare. În așa caz, soluția pentru tine este CreditPrime, care îți oferă credit fără să lucrezi. Sau dacă lucrezi, dar neoficial, la fel, nu este o problemă. Puteți obține credite fără lucru oficial, avem o procedură foarte simplificată și maxim comodă pentru Dumneavoastră. La fel nu contează nici experiența, vechimea sau experiența de muncă, la CreditPrime liber puteți să obțineți credit fără carte de muncă. Flexibilitatea și orientarea spre client a companiei CreditPrime vă poate fi de folos dacă vă regăsiți în cele descrise mai sus – noi vă oferim credit chiar dacă nu aveți un loc de muncă, carnet de muncă sau alte acte confirmative!

Cine poate obține un credit pentru șomeri?

La CreditPrime deseori oferim credite pentru neangajați. La noi un credit pentru șomeri poate fi obținut de orice persoană fizică a Republicii Moldova cu o vârstă mai mare de 20 ani, care a depus o cerere pentru a obține suma de care are nevoie. La CreditPrime, șansa de a obține un împrumut fără a fi angajat o are fiecare.
Dacă dorești să obții un credit fără să fii angajat, la CreditPrime trebuie să depui cererea în forma solicitată și să furnizezi în mod veridic informația de care avem nevoie pentru a procesa cererea. La CreditPrime poți depune cererea online – este foarte comod, plus la asta, economisești și ceva timp.

Cum depune cererea de credit un şomer?

De fapt, pentru a obţine un credit fără angajare nu este nevoie să faceţi ceva special sau foarte diferit de procesul obişnuit de depunere a unei cereri. Pentru a obţine rapid şi uşor suma de bani la CreditPrime, trebuie să parcurgeţi următorii paşi:

  1. Alegeți tipul de împrumut de care aveți nevoie (cu dobândă 0%, pe termen scurt sau linie de credit VIS);
  2. Depuneţi cererea online (e foarte rapid și comod!);
  3. Primiți aprobarea creditului;
  4. Ridicați în numerar sau primiți banii prin transfer (prin poștă, pe card sau în cont bancar).

Precum am menţionat, ca să obţineţi un împrumut fără loc de muncă la CreditPrime, e suficient să depuneţi cererea, ataşând doar buletinul dumneavoastră, iar noi va urma să revenim cu cea mai bună ofertă!

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în decurs de 2 minute.

Client existent?
Intră în contul tău

Împrumutul online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua credit rapid fără garanții și prea multe formalități.
Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani rapid și pe termen scurt. Acum nu ai nevoie de certificatul de salariu. Cu CreditPrime poți obține credit rapid doar cu buletinul. Mai mult decât atât – poți obține primul credit rapid cu dobânda 0.
Spune-ne de câți bani ai nevoie și pentru ce perioadă, iar noi iți creăm o ofertă personalizată că să obții un credit rapid în cel mai scurt timp posibil, dar și să eviți îndatorarea excesivă. Ia acum un împrumut rapid de la CreditPrime – aprobare în 2 minute, transfer imediat.
Vezi mai multe
Ai întrebări?
Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 , soliciți un apel telefonic sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

te sunăm noi