Credite online doar cu buletinul ᐈ Obțineți credit doar cu buletinul • CreditPrime
  • Credit doar cu buletinul

Până la 50 000 MDL în 15 minute
Pe ce termen alegi. Primele 30 de zile gratuit
Suma creditului
Durata creditului

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu dd.mm.yyyy dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

*Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil doar pentru clienții noi.

În ziua de azi nu este necesar de a prezenta o mulțime de acte , certificate sau facturi  pentru a lua un credit. Aveți nevoie de 1000 de lei sau doriți să procurați ceva mai scump? Nu veți avea nici o problemă, pentru că creditul poate fi solicitat chiar și online. 

De sigur, în situația în care solicitați un credit doar cu buletinul, suma solicitată nu va depăși o anumită cifră (de obicei de 30 sau 50 de mii de lei). Un astfel de împrumut  ușor și rapid vă poate oferi doar o instituție financiară nebancară. Acestea deja activează pe întreg teritoriul Republicii Moldova. 

În trecut, pentru a beneficia de un împrumut chiar și în  valoare mică, era nevoie de a merge la bancă și de a aștepta mult timp pentru aprobarea creditului. Pentru  creditele online, doar cu buletinul, oferite de agențiile și instituțiile nebancare, veți putea completa un formular online pentru a beneficia de un transfer bănesc pe contul dumneavoastră. 

Care sunt avantajele unui împrumut doar cu buletinul?

Rapiditatea procesului reprezintă principalul avantaj. Important este că nu va trebui să pierdeți nici un minut din timpul vostru pentru a completa un formular simplu. Procedura de aprobare și transferul de bani va dura doar 15-20 de minute.

Al doilea avantaj este procedura simplificată de aprobare. Pentru a primi un credit doar cu buletinul în Chișinău, veți avea nevoie doar de un singur document. 

Pentru a beneficia de credite MD doar cu buletinul, nu va trebui să lăsați lucruri prețioase în gaj. Mai mult ca atât, nici nu va trebui să părăsiți apartamentul pentru că totul poate fi făcut online doar prin câteva click-uri.

Cu CreditPrime veți putea obține suma necesară în doar câteva minute și procentul la  dobândă poate fi chiar și 0% în cazul dacă veți putea achita împrumutul în timp de o lună.

Care sunt condițiile de aprobare a unui credit cu buletinul?

Condițiile de aprobare sunt foarte simple și acestea pot depinde mult de instituția nebancară care vă asigură un credit cu buletinul. De obicei clientul dispune de 2 metode prin care poate să solicite un credit:

  1. Să meargă direct la oficiul instituției de microcreditare;
  2. Să solicite un împrumut pe website-ul oficial al acestei organizații.

 În orice caz va trebui să examinați condițiile descrise în contract pentru a beneficia de un credit rapid doar cu buletinul. Dacă totul e în ordine și procesul de verificare a fost finisat (de obicei durează câteva minute) atunci banii vor  fi transferați pe cardul, contul bancar sau cash în oficiile partenerilor.

Cum a obține un credit doar cu buletinul?

Pentru a obține creditul dorit, veți avea nevoie doar de o instituție nebancară. Suma de bani pe care o veți putea împrumuta de asemenea depinde doar de compania de creditare. Cu CreditPrime veți putea împrumuta orice sumă în valoare de până la 50 de mii de lei.  

Pentru a beneficia de credite în Moldova doar cu buletinul este de dorit ca și istoricul de creditare să fie în ordine. În cazul când solicitați un împrumut pentru a doua sau a treia oară, procesul de aprobare va fi și mai rapid. Completarea formularului online va fi unica cerință.

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în decurs de 2 minute.

Client existent?
Intră în contul tău

Împrumutul online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua credit rapid fără garanții și prea multe formalități.
Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani rapid și pe termen scurt. Acum nu ai nevoie de certificatul de salariu. Cu CreditPrime poți obține credit rapid doar cu buletinul. Mai mult decât atât – poți obține primul credit rapid cu dobânda 0.
Spune-ne de câți bani ai nevoie și pentru ce perioadă, iar noi iți creăm o ofertă personalizată că să obții un credit rapid în cel mai scurt timp posibil, dar și să eviți îndatorarea excesivă. Ia acum un împrumut rapid de la CreditPrime – aprobare în 2 minute, transfer imediat.
Vezi mai multe
Ai întrebări?
Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 , soliciți un apel telefonic sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

te sunăm noi