Credit Balti ᐈ Obțineți credit doar cu buletinul Balti • CreditPrime
  • Credite in Balti

Dobândă ZERO, fără comisionane sau taxe ascunse Cashback cu bani reali la rambursare Până la 50 000 MDL în 15 minute
Pe ce termen alegi. Primele 30 de zile gratuit
Suma creditului
Durata creditului

Linia de credit poate fi utilizată până la 2 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu dd.mm.yyyy dobânda* va fi de la 5% lunar. Rata dobânzii este stabilită individual, în funcție de veniturile tale lunare și istoricul de creditare.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil doar pentru clienții noi.

Dacă nu rambursezi integral până la scadență, suma totală derambursat va fi , din care dobândă.

100% reducere la dobândă pentru primul împrumut în limita a 6000 MDL cu condiția rambursării la scadență.

Soluțiile financiare au devenit accesibile nu doar pentru locuitorii capitalei. Locuitorii orașului Bălți pot beneficia de credit Balti la condiții avantajoase, printr-o procedură rapidă, ușoară și atractivă prin comoditatea sa. Astfel, în cazul în care locuiești în Bălți, dar dorești să obții o sumă de bani pentru acoperirea anumitor necesități financiare, poți apela cu încredere la CreditPrime. Pentru aceasta nu este nevoie să te deplasezi la oficiul companiei din Chișinău. Poți contracta un credit la distanță, printr-o procedură absolut online. CreditPrime apreciază timpul tău și nu și-ar dori ca acesta să fie irosit pe vizite în oficiul companiei. Anume din acest motiv, procedura de creditare este accesibilă în regim online. Astfel, poți obține un împrumut de la CreditPrime fără a fi prezent fizic la oficiul companiei. În continuare, în acest articol citești mai multe detalii despre modul în care poți obține credite de la CreditPrime în Bălți.

Unde se oferă credite Bălți

Locuitorii orașului Bălți pot obține credit rapid Balti apelând la bănci comerciale sau companii de microfinanțare. În acest sens, companiile de microfinanțare reprezintă un avantaj considerabil. De obicei, procedura de contractare a unui credit la acest instituții este una mai simplă și rapidă. O companie de microcreditare la care poți apela cu încredere este CreditPrime. Această companie îți oferă credite pentru necesități financiare în regim online, fără să te deplasezi undeva. Astfel, poți obține un credit online Balti rapid, ușor și cu un set minim de acte. Mai jos descriem condiții elementare pe care ar trebui să le satisfaci pentru a putea deveni client CreditPrime.

De ce ai nevoie pentru a obține un credit în Bălți?

CreditPrime oferă credit doar cu buletinul balti. Pentru aceasta este nevoie să:

  • fii cetățean al Republicii Moldova;
  • să ai o vârstă minimă de 20 ani;
  • să prezinți buletinul de identitate.

Ce ține de acte, ai nevoie doar de buletin. Astfel, CreditPrime îți oferă posibilitatea de a obține imprumut balti cu un set minim de acte, rapid, ușor și la condiții foarte avantajoase. Pentru a obține suma de bani care ți se potrivește cel mai bine, depune o cerere online chiar acum. Consultanții CreditPrime îți vor oferi o deservire individualizată și îți vor oferi cea mai avantajoasă soluție, adaptată necesităților tale.

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în decurs de 2 minute.

Împrumutul online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua credit rapid fără garanții și prea multe formalități.
Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani rapid și pe termen scurt. Acum nu ai nevoie de certificatul de salariu. Cu CreditPrime poți obține credit rapid doar cu buletinul. Mai mult decât atât – poți obține primul credit rapid cu dobânda 0.
Spune-ne de câți bani ai nevoie și pentru ce perioadă, iar noi iți creăm o ofertă personalizată că să obții un credit rapid în cel mai scurt timp posibil, dar și să eviți îndatorarea excesivă. Ia acum un împrumut rapid de la CreditPrime – aprobare în 2 minute, transfer imediat.
Vezi mai multe
Ai întrebări?
Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 , soliciți un apel telefonic sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

te sunăm noi