Credit 10000 lei

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 22.06.2024, plătești tot 36 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 23.06.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

Ce ai face chiar acum cu 10000 lei? Cel mai probabil, ai deja câteva opțiuni, moduri în care ai utiliza aceste resurse financiare. Deși, posibil, o asemenea sumă nu îți poate oferi o libertate financiară absolută, însă, un credit de 10000 lei este potrivit pentru a rezolva cu ușurință majoritatea urgențelor financiare cu care te-ai putea confrunta.

Atunci când cauți un asemenea împrumut, suntem siguri că speri să obții împrumutul dorit rapid și ușor. În acest sens CreditPrime oferă clienților săi un adevărat suport financiar. Aici poți obține un credit online 10000 lei rapid, ușor și cu set minim de acte (doar buletinul). Această abordare a companiei CreditPrime este determinată de scopul principal: compania tinde să fie cât mai flexibilă în raport cu necesitățile clienților, de aceea oferă soluții financiare maxim eficiente în timp și spațiu. În cele ce urmează descriem pe scurt procedura de obținere a unui împrumut de până la 10000 lei.

Cum să obții un credit pina la 10000 lei de la CreditPrime?

Pentru a obține un credit pana la 10000 lei de la CreditPrime nu este nevoie să satisfaci o groază de condiții (cum ar fi la majoritatea băncilor comerciale). Trebuie doar să:

  • fii cetățean al Republicii Moldova;

  • să atingi o vârstă de 18 ani;

Unicul act pe care ar trebui să-l prezinți est buletinul tău de identitate. Compania apreciază timpul și nervii tăi, de aceea tinde să-ți ofere suma necesară de bani într-un mod cât mai ușor, rapid și confortabil pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să depui o cerere online accesând site-ul băncii. Alegi produsul creditar pe care dorești să-l obții, îl indici în cerere și aștepți aprobarea creditului. Odată ce vei avea creditul aprobat, vei putea alege și modul prin care ai dori să ridici banii acordați. După toate acestea ridici banii și îți rezolvi toate necesitățile financiare.

Cine poate obține un imprumut 10000 lei de la CreditPrime?

Un credit 10000 lei poate fi obținut de orice persoană fizică care este cetățean al Republicii Moldova și care are o vârstă minimă de 18 ani. Poți obține suma de bani de care ai nevoie fără a satisface anumite criterii specifice de eligibilitate. Reieșind din cele menționate, putem spune ferm că CreditPrime este anume acel partener de încredere care îți oferă rapid și ușor soluții financiare care ți se potrivesc și care te reprezintă.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii