Credit 5000 lei

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Primele 30 de zile gratuit*

3 000 MDL 100 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 18.07.2024, plătești tot 36 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 19.07.2024 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a plații lunare. Valabil doar pentru clienții noi.

Deseori se poate întâmpla așa, că necesitățile financiare pe care le avem pot fi acoperite cu ajutorul unor sume de până la 5000 lei. Totodată, răspândită este situația în care, deși avem nevoie de o asemenea sumă de bani, este destul de complicat să o obținem. În acest sens, un imprumut 5000 lei ar fi o soluție care s-ar potrivit ideal.

Poți obține un asemenea împrumut și de la băncile comerciale. Acest instituții la fel oferă credite începând de la 5.000 de lei.. Totodată, este necesar de menționat că procedura de contractare a împrumuturilor de la băncile comerciale este destul de lentă și necesită anumite acte specifice. În acest sens, CreditPrime oferă clienților săi maximă flexibilitate. Aici poți obține suma de bani de care ai nevoie rapid și ușor. Pentru a obține un împrumut începând de la 5.000 de lei. este nevoie să prezinți doar buletinul. În continuare descriem modul în care poți obține un credit de începând de la 5.000 de lei. la CreditPrime.

Cum obții credit pina la 5000 lei la CreditPrime?

Pentru a obține un imprumut rapid 5000 lei de la CreditPrime este nevoie să satisfaci câteva condiții de bază. Este nevoie să fii cetățean al Republicii Moldova și să ai o vârstă minimă de 18 ani. În cazul în care satisfaci aceste cerințe, tot ce ți-a rămas este să parcurgi următorii pași simpli:

  • depune o cerere online pentru un credit de 5000 lei;

  • așteaptă aprobarea cererii depuse (de obicei durează până la 15 minute);

  • decide care este cea mai comodă metodă prin care dorești să ridici suma de bani oferită;

  • ridică suma eliberată și utilizeaz-o în modul corespunzător.

Acesta este modul prin care obții rapid și ușor un credit de la CreditPrime. Apelând la CreditPrime, în primul rând, obții un partener de încredere, gata să-ți ofere sprijinul necesar prin soluții financiare potrivite exact pentru tine. Poți apela la CreditPrime exact de atâtea ori, de câte ai nevoie. Compania va pune la dispoziția ta soluții financiare avantajoase și ajustate necesităților tale.

Aplică acum și primești banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în maxim 2 minute.

Împrumutul rapid online de la CreditPrime

Serviciul online CreditPrime oferă posibilitatea de a lua împrumuturi rapide fără garanții și prea multe formalități.

Această formulă simplă și comodă de creditare este soluția ideală pentru cazurile când ai nevoie de bani urgent și pe termen scurt.

Vezi mai multe

Ai întrebări?

Poți consulta lista de întrebări și răspunsuri, ne poţi suna la numărul 022 010 030 (număr cu tarif normal), sau să ne trimiți întrebarea ta mai jos.

E frumos să sharuiești cu prietenii