Promoție ”Prinde norocul cu 1 000 lei”

Cu ocazia aniversării de un an de zile de la lansarea Liniei de credit VIS dăm start promoției „Prinde norocul cu 1 000 lei”.

De un an în urmă, compania CreditPrime a lansat un produs inovator pe piața creditară din Republica Moldova, și anume Linia de credit VIS!

Toată lumea știe despre detaliile liniei de credit VIS, în cadrul căreia împrumutați până la 50 000 de lei, pe un termen de până la 24 de luni, cu o rată a dobânzii de 0% în prima lună, pentru clienții noi!

Cu această ocazie, în perioada 18 septembrie - 31 decembrie 2020, avem o promoție „Prinde norocul cu 1 000 lei”, în cadrul căreia în fiecare săptămână vom alege un client căruia îi vom da un premiu în valoare de 1 000 lei!

Vă puteți imagina? Solicitați o linie de credit și participați automat la promoția cu premii bănești!

Cum să câștigi?

Este foarte simplu, toți clienții care au făcut retrageri din linia de credit din ziua de vineri dimineață până joi seara, timp de o săptămână, au șansa să câștige 1 000 de lei!

Când și unde vor fi anunțate rezultatele?

Vom anunța câștigătorii în fiecare zi de vineri - între orele 17.00 - 18.00, în grupurile noastre oficiale de pe rețelele sociale Facebook, Instagram, VKontakte, Odnoklassniki, Viber și Telegram!

Regulamentul promoției poate fi găsit aici.

Puteți depune cererea aici: https://creditprime.md/lan/promo/happy1000_sep2020

Vă dorim succes!

E frumos să sharuiești cu prietenii