CreditPrime Moldova - 3 ani de activitate de succes

Există multe instrumente financiare, care permit rezolvarea rapidă a problemelor temporare. La ce trebuie de atras atenția în alegerea unui partener financiar? Sfaturi de la un expert pe piața financiară - compania CreditPrime.

Creditare și inovație

Când apare o problemă financiară, aceasta trebuie rezolvată rapid. Timpurile pe când era nevoie de căutat bani la prieteni și rude, au trecut. Împrumutul bancar este o modalitate convenabilă, dar nu întotdeauna accesibilă, și care necesită prezentarea unui pachet mare de documente. Anume din această cauză, astăzi instituțiile financiare nebancare devin din ce în ce mai populare și chiar au început să concureze cu băncile.

Cunoașteți probabil situația când: banii s-au terminat, iar până la salariu mai este timp, sau aveți nevoie urgent de o anumită sumă de bani pentru ceva neplanificat? În același timp, nu vorbim despre necesitatea unui împrumut pe termen lung - ci despre o sumă de bani, necesară aici și acum și doar pentru o perioadă scurtă de timp. Și, oricât de mult ați încearca să repartizați corect mijloacele finanicare, așa gen de situație apare o dată la câteva luni. Sau, poate, visați la ceva, de un timp oarecare și în sfârșit, a apărut posibilitatea de a-l realiza, dar nu sunt bani destui pentru asta. În acest caz, decizia corectă ar fi deschiderea liniei de credit VIS - cel mai inovator produs în creditarea online din Republica Moldova.

Ce este linia de credit VIS?

Este foarte important de înțeles diferența dintre o linie de credit și un credit. Aceasta este un fel de portofel, de unde poți lua orice sumă de bani în limita aprobată (până la 50000 de lei). Primele 30 de zile sunt fără dobândă, dacă plata minimă este achitată la timp. După rambursarea datoriei, linia de credit poate fi utilizată din nou, atunci când apare o nevoie urgentă de bani. Termenul de creditare este ales direct de client. Poate varia de la 3 luni la doi ani. Linia de credit VIS se deschide o singură dată, însă banii pot fi folosiți pentru o perioadă lungă de timp.

După ce ați înțeles ce este o linie de credit, o puteți compara cu un împrumut bancar. Principalele diferențe dintre aceste două produse sunt prezentate în tabel:

Astfel, linia de credit este o modalitate flexibilă și convenabilă de împrumut. Puteți regla fluxul de numerar și, dacă este necesar, puteți crește limita în cazul unei necesități urgente de bani.

3 ani de activitate de succes

Peste 20000 de clienți au ales CreditPrime pentru că avem ca scop să fim cât mai aproape de consumatori, și depunem tot efortul pentru ca soluția problemelor acestora să fie transparentă și convenabilă. De trei ani pe piață, am eliberat peste 33000 de credite, în valoare de peste 235 de milioane de lei și știm la sigur, că nu există situații care nu pot fi rezolvate.

Este important să alegeți competent, instrumentul potrivit. Atunci când împrumutați bani, în primul rând, atrageți atenția la siguranță. Activitatea companiei trebuie să fie reglementată de către stat. De asemenea, vă recomandăm să acordați atenție reputației companiei. Vedeți ce atitudine are față de clienți, în situații dificile. De exemplu, în timpul pandemiei, CreditPrime a fost prima dintre toate companiile care a încetat să mai perceapă amenzi pentru împrumuturile care nu au fost plătite în termen.

Disponibilitatea instrumentelor de împrumut online ale partenerul dvs. financiar, vă va economisi timp și efort. În același timp, datele personale ale clienților trebuie să fie complet în siguranță.

De asemenea, este important ce instrumente de loialitate folosește compania. Sunt multe lucruri cu care ne mândrim, dar cel mai important este încrederea și loialitatea clienților noștri și posibilitatea de a-i ajuta în fiecare zi. CreditPrime își răsfață clienții cu diverse promoții cu premii atractive, ca de exemplu: premii bănești în valoare de 1000 de lei, în fiecare săptămână, 2 smartphone model iPhone 12, vacanțe la credit și cupoane în valoare de 1000 lei în magazinele Kaufland Moldova.

Planuri de viitor

”Datorită clienților noștri, am realizat multe și permanent ne îmbunătățim serviciile. La CreditPrime, dorim să ne asigurăm că serviciile noastre sunt maxim convenabile și transparente. Am fost primii care au oferit cel mai inovator produs de creditare online de pe piața din Republica Moldova - Linia de Credit VIS. CreditPrime este o companie de încredere pe piața financiară din Moldova, iar educația financiară pentru noi, este foarte importantă. Vă rugăm să fiți rezonabil și atenți când utilizați împrumuturile!”, - a comentat directorul companiei, Ciprian Poștaru.

CreditPrime vizează dezvoltarea ulterioară și nu se va opri aici. Piața de creditare se dezvoltă într-un ritm rapid, iar CreditPrime este într-un pas cu inovațiile. Oamenii au nevoie de companii de încredere care să ofere servicii și produse, alternative celor bancare. Pentru noi, este important ca clienții să se simtă în siguranță. Iar noi, la rândul nostru, le vom oferi în continuare instrumentele necesare pentru rezolvarea problemele financiare.

https://www.youtube.com/watch?v=iQNkSNCqZQI

E frumos să sharuiești cu prietenii