Până la 50 000 MDL
în 15 minute

Pe ce termen alegi. Primele 30 de zile gratuit.

O rezervă de bani mereu la îndemâna ta.
Rambursează și reutilizează banii de câte ori ai nevoie.

Aprobare în 2 minute, transferul banilor imediat

Linia de credit VIS până la 50 000 MDL

Primele 30 de zile gratuit*

5 000 MDL 50 000 MDL

Dobânda 0.00 MDL

În caz de rambursare până la 13.09.2022, plătești tot 27 500 MDL
Cere împrumut

Linia de credit poate fi utilizată până la 5 ani.

Rambursarea, parțial sau total — în orice zi fără comision de rambursare anticipată. Începând cu 14.09.2022 dobânda* va fi 4,16% lunar doar din suma utilizată și un comision de gestionare a creditului în valoare de 0,04% pe zi din valoarea totală a creditului.

* Dobândă 0% aplicabilă numai până la prima dată scadentă, pentru rambursarea în termen cel puțin a minimului de plată. Valabil doar pentru clienții noi.

Prima luna gratuit
Linia de credit VIS
Suma
5 000 — 50 000 MDL
Până la 50 000 MDL
Termen
Primele 30 de zile gratuit*
Până la 60 de luni
Pentru cine
Clienți noi
Clienți noi și existenți
Rambursare
La data scadenței
Lunar la data scadenței

Ce înseamnă linia de credit VIS?

O rezervă de bani mereu la îndemâna ta. Rambursează și reutilizează banii de câte ori ai nevoie.

bottom-left top-left bottom-right

Avantajele liniei de credit

Până la 50 000 MDL fără garanții

Termenul împrumutului îl alegi tu, până la 60 luni

Primele 30 zile gratuit*

Cererea se completează în 15 minute, în orice zi, inclusiv în weekenduri sau zile de sărbătoare

Mai simplu decât la bancă

Banii îi primești pe card sau numerar

Cum să obțiii o linie de credit

 1. Completează cererea
 2. Confirmă acceptarea condițiilor
 3. Primește banii
 4. Utilizează banii în limita disponibilă

Cum poate fi utilizată o linie de credit

Călătorii

Cheltuieli de sănătate

Cumpărături mari

Studii

Reparație

Cheltuieli neprevăzute

Achitare facturi

Cumpărături mici și mijlocii

Peste 10000 de clienți au apelat la serviciile noastre

CreditPrime este una dintre principalele platforme online, ce oferă servicii de creditare în Moldova.

Produsele companiei pot fi accesate de la distanță, și anume, este posibil de a solicita un credit prin intermediul site-ul web sau la telefon. Cel mai popular produs oferit de CreditPrime este linia de credit VIS, un împrumut convenabil și profitabil, care vă permite să utilizați banii în mod repetat, în limita de credit aprobată. Dobânda se acumulează doar pentru suma utilizată. CreditPrime pune la dispoziția clienților mai multe modalități de primire a banilor, prin intermediul partenerilor săi, și anume: transferul pe un cont sau card bancar sau în numerar.

Unul din beneficiile principale ale companiei este serviciul de informație profesional, care deservește clienții din întreaga țară 24/7.

Împrumut rapid online de la CreditPrime

Împrumuturile rapide reprezintă un instrument financiar eficient cu ajutorul căruia îți poți rezolva rapid și ușor necesitățile financiare urgente. Un asemenea instrument se potrivește perfect pentru persoane de orice vârstă, de orice profesie și din orice regiune a Republicii Moldova. Creditele pe termen scurt reprezintă soluția optimă atunci când ai nevoie de bani, deoarece te ajută să-ți acoperi necesitățile financiare într-un mod inteligent.

Compania CreditPrime reprezintă o companie de microfinanțare care oferă credite în Moldova rapid și doar cu buletinul. Oferind credite rapide și ajustate necesităților clienților noștri devenim, de fapt, partenerii de încredere a acestora. Tindem să oferim soluții care într-adevăr pot să te ajute prin acordarea suportului necesar în condiții relevante de timp. Cu un număr minim de cerințe, la CreditPrime poți obține credite online doar cu buletinul, la condiții avantajoase și flexibile. Aici poți obține suma de bani necesară mult mai ușor și rapid, decât la o instituție bancară. Plus la aceasta, precum am menționat, suma de bani necesară poate fi obținută și absolut online, ceea ce reprezintă o posibilitate de a economisi timp și energie!

De ce creditul online este mai bun decât împrumuturile bancare?

Un credit online contractat de la o organizație de microfinanțare presupune un șir de avantaje pentru persoana care ia decizia de a contracta un asemenea tip de împrumut. Deși unele din ele ar putea fi evidente, mai jos enumerăm care sunt principalele avantaje de a contracta credite persoane fizice online:

 • viteza în ceea ce privește îndeplinirea procedurii necesare pentru a obține ușor un credit rapid: cerere online, buletin;
 • posibilitatea de a contracta suma de bani necesară rapid și din orice regiune a Republicii Moldova, fără necesitatea de a te deplasa la oficiul CreditPrime;
 • posibilitatea de a utiliza independent calculatorul nostru de credite, care îți permite să calculezi toate plățile pe care le presupune un anumit tip de credit;
 • aprobarea rapidă a împrumutului (reieșind din practica clienților noștri, aprobarea durează până la 15 minute);
 • posibilitatea de a alege metoda convenabilă de ridicare a sumei de bani (în lei), solicitate în cadrul împrumutului;
 • precum am menționat, toată procedura este online, nu este nevoie să veniți la oficiu nici măcar pentru a ridica banii.

Reieșind din avantajele menționate mai sus, poți observa că contractarea unui împrumut online reprezintă o modalitate rapidă și eficientă de a obține credite avantajoase rapid și ușor, indiferent de locul unde te afli.

Condiții pentru a obține împrumuturi online

CreditPrime se orientează, în primul rând, spre satisfacerea cât mai flexibilă a necesităților pe care le pot avea clienții companiei. În acest sens, pentru echipa CreditPrime contează nu doar ca împrumuturile să fie oferite de facto, dar ca și procedura de acordare a creditelor să fie una cât mai ușoară. Anume din acest motiv, nu impunem condiții riguroase pentru clienții noștri. Produsele noastre de microcreditare sunt disponibile fără a oferi un pachet extins de acte și fără a confirma locul de muncă, sau alte condiții specifice pe care le aplică instituțiile bancare sau alte companii de creditare. Reieșind din aceasta, este rapid și ușor de a obține un împrumut online de la CreditPrime și iată care sunt condițiile pe care trebuie să le întrunești:

 • ești cetățean al Republicii Moldova și ai atins vârsta de 20 ani;
 • ai un venit lunar constant (poate fi chiar și neoficial);
 • te afli la moment pe teritoriul Republicii Moldova și vei putea ridica banii prin modalitatea pe care o vei selecta;
 • ai acces la internet și poți completa cererea online.

Precum poți observa, lista de cerințe este una cu adevărat scurtă. Nu impunem multe criterii de eligibilitate. Deci cum am menționat, tindem ca produsele noastre să fie accesibile unui număr cât mai mare de persoane, ajutându-le să-și acopere necesitățile financiare.

Cum se folosește un calculator de credit?

Un calculator de credit reprezintă un instrument, pe care l-am dezvoltat pentru a oferi clienților noștri o experiență mai bună și mai transparentă. Astfel, prin intermediul acestui calculator clienții noștri își pot calcula de sinestătător toate plățile pe care le presupune un produs creditar marca CreditPrime. Acest calculator poate fi folosit și ca un calculator procente deoarece poate oferi clienților informații despre dobânda anuală efectivă și costul total al împrumutului. Astfel, înainte de a obține un credit, orice persoană interesată poate calcula costul acestuia și toate plățile, utilizând acest calculator. Totodată, utilizarea acestui calculator credite este destul de simplă, este nevoie doar de a face următorii pași:

 • alege produsul creditar care ți se potrivește
 • mișcă cursorul pentru a indica suma împrumutului (în lei)
 • mișcă cursorul pentru a indica perioada imprumutului
 • vizualizează principalele informații despre împrumut în condițiile pe care le-am indicat.

Recomandăm utilizarea calculatorului de credite deoarece îți oferă posibilitatea să obții un instrument care îți permite să vizualizezi într-un mod transparent, rapid și ușor toate condițiile unui împrumut care ți s-ar potrivi. După aceasta, poți apăsa butonul “Cere împrumut” și vei fi redirecționat la pagina care îți va permite să contractezi acest împrumut absolut online.

022 010 030 (Număr cu tarif normal)

MD-2012, Republica Moldova,
mun. Chișinău, str. Pușkin 26B

Calitatea serviciului nostru a fost înalt apreciată în cadrul premiului internațional “Time for Innovations 2019

Dyninno FinTech este câștigător al Premiului <b>FinTech Awards</b> organizat de către revista internațională Wealth & Finance, la categoria „Cea mai bună companie de creditare online din Europa de Est”

Dyninno FinTech este câștigător al Premiului FinTech Awards organizat de către revista internațională Wealth & Finance, la categoria „Cea mai bună companie de creditare online din Europa de Est”

OCN Ecofinance Technologies SRL c/f: 1018600034829. Înregistrat in Registru OCN-urilor autorizate sub Nr.033.

Linia de credit VIS - îți transformăm visele în realitate!