Horoscop Financiar Octombrie

În perioada 27 septembrie - 18 octombrie, Mercur intră în mișcare retrogradă pentru ultima dată în acest an. Să vedem cum se va reflecta acest lucru pe fiecare semn zodiacal aparte.

Berbec

Sfera financiară a Berbecului va fi stabilă, chiar dacă vor apărea cheltuieli neplanificate. În general, acestea nu vor afecta în niciun fel bugetul. Simțiți-vă liber să acordați atenție achizițiilor mari. Nu va fi nevoie să împrumutați bani de la cineva sau să luați credite, căci chiar voi veți face față tuturor problemelor financiare. Dimpotrivă, este posibil să apară nevoia să împrumutați bani rudelor.

Taur

În octombrie, Taurii vor arăta tot de ce sunt ei capabili. Reprezentanții acestui semn nu renunță niciodată și, dacă până acum li se părea că lucrurile nu merg bine pentru ei, acum, dimpotrivă, vor simți un val de energie și vor fi mulțumiți de situația lor financiară. Acordați o atenție sporită calculării cheltuielilor, probabil acesta este motivul problemelor financiare, care apar uneori.

Gemeni

În octombrie, vor apărea propuneri de a intra în afaceri comune cu prietenii, însă astrele vă sfătuiesc să nu vă implicați, deoarece este posibil ca aceiași prieteni să profite de dvs. și să pierdeți timp și bani. Acum este momentul potrivit să căutați noi posibilități, să analizați perspectivele și, după încheierea perioadei de Mercur retrograd, puteți începe noi afaceri.

Rac

Fiți atenți la toate detaliile, mai ales când este vorba de finanțe. Respectați planul pus de mai înainte, deoarece cel mai dificil pas l-ați făcut deja, ceea ce înseamnă că în continuare va fi mai ușor. Feriți-vă de proiectele suspecte, uneori este bine să vă asumați riscuri, dar nu în această perioadă. Vi se poate cere să împrumutați bani sau să oferiți cuiva asistență financiară. Mai bine nu faceți acest lucru, este puțin probabil ca ulterior să vă recuperați banii.

Leu

Planificați-vă corect timpul, astfel și visele vi se vor împlini. Astrele recomandă, de asemenea, să vă familiarizați și cu planificarea finanțelor, deoarece la un flux mare de bani, este posibil să nu puteți face față. Dacă cineva vă cere un împrumut, atunci doar dvs. puteți decide ce să faceți în această situație. Însă, dacă persoana va avea într-adevăr nevoie de ajutorul dvs. financiar, cu siguranță veți fi în stare de a-l ajuta.

Fecioară

În octombrie, nativii din zodia Fecioară vor avea finanțele necesare, pentru mult așteptata reparație. Însă aveți grijă când cumpărați materialele de construcție, astfel încât să nu fiți înșelați. Nu risipiți banii, cântăriți bine avantajele și dezavantajele și cumpărați doar ceea ce este necesar pentru reparația planificată. Dacă nu aveți destui bani, atunci puteți împrumuta suma care nu vă ajunge, este o perioadă favorabilă pentru asta. Nu luați sumei mari, ci exact cât aveți nevoie.

Balanță

A sosit timpul să studiați mai activ educația financiară. Astrele recomandă să dați startul unei afaceri noi, deoarece este o perioada bună pentru investiții. Pentru a face totul cât mai corect, nu vă fie teamă să cereți ajutor de la colegi sau prieteni mai experimentați, toți vă vor ajuta cu mare drag.

Scorpion

Octombrie va fi o lună dificilă pentru dvs., deoarece veți fi agitat din cauza încasărilor de numerar care vor veni de pretutindeni și în cantități mari. Dar nu vă faceți griji, ați meritat totul pentru că ați muncit din greu în lunile precedente. Premii, bonusuri și cadouri - primiți totul cu îndrăzneală și nu vă fie teamă să investiți toate astea în dezvoltarea personală.

Săgetător

Octombrie este o lună plină de schimbări pentru Săgetător. Sunt posibile schimbări ale locului de trai, parvenirea unei oferte de muncă interesante sau a unei promovări. Fiți deschiși la orice evenimente noi, octombrie va fi bogat și roditor.

Capricorn

Fiți consecvenți și atenți în declarațiile făcute, pentru a evita situațiile de conflict la locul de muncă. Vă veți putea crește veniturile destul de bine, însă relațiile cu colegii pot avea de suferit. Nu provocați conflicte și evitați situațiile dure servici. Atunci octombrie va trece foarte calm.

Vărsător 

În octombrie, nici măcar nu vă veți putea odihni normal, căci luna va fi foarte activă și interesantă. Acesta este un moment minunat pentru a învăța ceva nou și pentru a pune lucrurile în ordine. Dacă veți fi sistematic în acțiunile dvs., veți avea timp pentru toate și chiar mai mult!

Pești

În octombrie, astrele vă sfătuie să vă odihniți mai mult. Chiar dacă sunteți foarte motivați, nimeni nu a anulat însă somnul sănătos și alimentația corectă. Fiți atenți la corpul și intuiția dvs., nu luați asupra dvs. mai mult decât puteți duce. Ascultându-vă intuiția, luna va trece rapid și productiv.

E frumos să sharuiești cu prietenii