Google Pay și Apple Pay disponibile și în Moldova

Google Pay și Apple Pay sunt introduse treptat în multe țări, iar oficial sunt deja disponibile și în Moldova.

Dacă ai un card MasterCard sau Visa de la Moldovagroindbank, Moldinconbank sau Victoriabank, atunci googlepayment și Apple Pay sunt disponibile și pentru tine personal. Pentru a putea folosi acest serviciu, aplicația ta mobilă trebuie să aibă cea mai recentă actualizare. Abia după aceea vei beneficia de activare google pay sau Apple Pay și vei putea adăuga cardul bancar în Wallet (portofel).

Ai nevoie de Google Pay sau Apple Pay?

În prezent googlepayment sau Apple Pay sunt metode de plată foarte răspândite și, cel mai important, sigure. Cu ajutorul dispozitivelor mobile, puteți plăti rapid achizițiile fără a scoate cardul bancar din portofel de fiecare dată. Serviciul este convenabil și pentru cei care au un Smart Watch (ceas deștept), în acest caz nici măcar de telefon nu este nevoie dacă cardul este adăugat în aplicația Watch.

La CreditPrime, una dintre modalitățile de a primi banii este transferul pe un card bancar. Deci, banii din linia de credit sunt întotdeauna la îndemână, iar plata contactless de pe iPhone sau Android nu va mai fi o problemă. Trebuie doar să alegi această metodă de a primi banii atunci când depui cerereasab și să adăugi cardul în Google Wallet sau Apple Wallet. Astfel, economisești timp, plus că nu este necesar să ai cardul fizic la tine.

E frumos să sharuiești cu prietenii