Linia de credit sărbătorește a doua aniversare

Pe 1 octombrie se împlinesc doi ani de la lansarea pe piața Moldovei a unui produs financiar absolut nou și unic – linia de credit de la CreditPrime. Timp de doi ani, la 18 mii de clienți au fost eliberați peste 175 de mln lei.

Linia de credit este cel mai util produs, care permite clientului să folosească banii în orice moment, în timp ce dobânda se percepe doar pentru suma folosită. În procesul de utilizare a liniei de credit, clientul poate returna o parte din bani, completând astfel limita de credit și apoi, la necesitate, retrage banii din nou. Principalul avantaj al produsului este că dobânda se percepe numai pentru suma utilizată și nu pentru întreaga limită de credit.

„CreditPrime au fost primii de pe piața Republicii Moldova care au oferit un produs de împrumut atât de convenabil și util. Clienții solicită acest produs pentru diverse necesități: reparații, achiziții mari, călătorii. Pentru ei, noi suntem un partener de încredere și responsabil, care îi ajută să-și rezolve problema financiară la momentul potrivit, în condiții flexibile și transparente. Suntem bucuroși să lucrăm pentru clienții noștri și îmbunătățim în mod constant serviciile și produsele noastre, pe care clienții le folosesc activ deja de doi ani.” – a relatat directorul general al companiei EcoFinance Moldova, Ciprian Poștaru.

Utilizatorii liniei de credit pot beneficia de o sumă de până la 70000 lei, pentru o perioadă de până la 24 luni. Cererea poate fi depusă online, la telefon, în oficiul CreditPrime sau prin intermediul partenerilor în orice zi, inclusiv în weekend și de sărbători. Pentru a aplica, este necesar doar buletinul de identitate.

Linia de credit – îți transformăm visele în realitate!

https://www.youtube.com/watch?v=zssqMm5uKJ4

E frumos să sharuiești cu prietenii