În 3 minute poți depune o cerere de credit în toate oficiile Poșta Moldovei

Cum poți depune o cerere de credit: în oficiile Poșta Moldovei

Vezi cât de ușor, rapid și simplu poți avea în buzunarpână la 70 000 MDL! Deja ai posibilitatea să depui o cerere și să soliciți o linie de credit în oricare din oficiile Poșta Moldovei. Ai nevoie doar de buletinul de identitate.

Cu CreditPrime și Poșta Moldovei prinzi doi iepuri deodată. Cum este posibil? Depui o cerere de credit, timp de cîteva minute primești răspuns cu privire la aprobarea creditului, iar în caz afirmativ, ai banii pe loc și achiți facturile fără a sta în rând.

Cine este CreditPrime?

Serviciul de creditare rapidă CreditPrime a fost creat pentru persoanele care au nevoie de un credit online Moldova acum, aici și fără formalități complicate.

Ce servicii oferă compania CreditPrime?

Compania CreditPrime îți oferă două posibilități de creditare. Poți depune o cerere pentru un credit simplu pe o perioadă de până la 45 de zile sau alegi linia de credit, având o limită până la 70 000 lei, pe un termen de până la 24 luni.

Cum funcționează linia de credit?

Cu linia de credit de la CreditPrime acum îți poți realiza dorințele proprii și rezolva problemele apărute pe neașteptate. Solicitarea liniei de credit este aprobată o singură dată, dar poți utiliza repetat banii, chiar dacă nu ai rambursat linia de credit în totalitate. Pentru clienții noi, dobânda pentru prima lună este 0%, dacă rambursezi banii în 30 de zile.

Unde poți depune o cerere de credit?

Cererea de credit poate fi depusă, atât online, cât și în oficiile Poșta Moldovei. Ai nevoie doar de buletinul de identitate în original. Operatorii de la ghișeu îți vor înregistra cererea și în decurs de câteva minute vei primi răspunsul. Vrei un credit în cont sau numerar, alege CreditPrime.
Pentru informații suplimentare te rugăm să iei legătura cu serviciul suport clienți prin telefon 0800 10 100 (apel gratuit).

E frumos să sharuiești cu prietenii