CreditPrime sărbătorește 1 an de la deschiderea primei sucursale în Chișinău

Mai mult de cinci mii de clienți și cea mai potrivită și avantajoasă linie de credit — cum a fost primul an de activitate al sucursalei CreditPrime.

Exact cu un an în urmă, pe 19 iunie 2020, CreditPrime, una dintre principalele platforme online care oferă servicii de creditare pe piața financiară din Moldova, și-a deschis în Chișinău primul centru de deservire a clienților. Analizând piața și recenziile clienților, compania a deschis prima sa sucursală, pentru a fi mai aproape de client.

De la deschiderea sucursalei ne-au vizitat deja peste 5 mii de clienți. Am realizat rapid necesitatea de deservire personală a clienților și am format o echipă excelentă de specialiști pentru lucrul cu ei. Piața creditară din Republica Moldova se dezvoltă rapid, iar consumatorul devine din ce în ce mai pretențios și mai atent în alegerea unei instituții financiare care oferă împrumuturi. Prezența unei sucursale în Chișinău este o garanție suplimentară a calității și siguranței pe piața creditelor”, — subliniază directorul general CreditPrime, Ciprian Poștaru.

Compania OCN Ecofinance Technologies SRL, reprezentată de marca CreditPrime, a intrat pe piață în 2018 și a implementat cu succes o strategie de atragere a clienților încă de la început. Ea a fost prima companie din Moldova care a oferit clienților un produs potrivit și inovator pentru piața financiară nebancară - linia de credit VIS.

Ce este o linie de credit?

Linia de credit VIS este o modalitate mai convenabilă de a obține un împrumut, care permite utilizarea banilor atunci când apare o necesitate și de a achita doar pentru perioada real utilizată. Este un portofel suplimentar, cu până la 50 000 lei, fără necesitatea de a pune ceva în gaj. Mai mult de atât, linia de credit este aprobată o singură dată, în doar 15 minute, pentru o perioadă de până la 24 luni. Banii pot fi retrași oricând, chiar dacă linia de credit nu este rambursată integral - împrumutul este disponibil permanent 24/7, în limita aprobată. De asemenea, la dorință, este posibilă rambursarea parțială sau integrală a împrumutului în orice zi, fără careva comisioane sau penalități pentru rambursarea anticipată.

Până la 50 000 lei pe o perioadă de până la doi ani, 0% pentru clienții noi

La moment, CreditPrime oferă posibilitatea clienților noi de a nu achita dobânda pentru prima lună de utilizare a împrumutului, dacă prima plată minimă va fi efectuată în termen. Împrumutul poate fi solicitat atât online, cât și fizic. Este nevoie doar de buletinul de identitate și vârsta împlinită de 20 de ani.

Adresa sucursalei CreditPrime: or. Chișinău, str. Pușkin 26B.

Graficul de lucru: 

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00, pauză 14:00 - 15:00

Sâmbătă - Duminică: 10:00 - 16:00, pauză 14:00 - 14:30.

Linia de credit VIS - îți transformăm visele în realitate!

E frumos să sharuiești cu prietenii