Acum poți depune o cerere de credit și în librăriile Librarius

A sosit timpul să investești în pasiunile tale. Cînd ești gata să îți aduci planurile spre realizare, intră în una din librăriile Librarius și depune o cerere de credit. Cu linia de credit VIS, poți primi până la 50 000 MDL, având aprobarea în doar 15 minute.

Autorul Samuel Patterson spunea ca cărţile, asemeni prietenilor, ar trebui să fie puţine şi bine alese. La fel, când ai nevoie să soliciți un credit, cu siguranță stai la dubii în alegerea unei companii de creditare de încredere care să-ți asigure servicii rapide și cu mai puține cheltuieli adiționale.

Cine este CreditPrime?

CreditPrime nu este o simplă o companie de creditare, dar și un prieten adevărat, asemeni unei cărți, iar la necesitatea unui împrumut bănesc îți va oferi cea mai simplă și eficientă soluție pentru a beneficia de bani în cel mai scurt timp.

Cât oferă CreditPrime?

Aveți opțiunea dintre un simplu credit pe o perioadă de până la 30 de zile sau o linie de credit, prin care vi se pune la dispoziție o limită până la până la 50 000 lei, pe un termen de până la 24 luni.

Ce înseamnă linia de credit VIS?

Cu linia de credit VIS de la CreditPrime acum ești lipsit de careva constrângeri în realizarea dorințelor proprii, fără formalități complicate. Solicitarea liniei de credit este aprobată o singură dată, dar poți utiliza repetat banii, chiar dacă nu ai rambursat linia de credit în totalitate. Pentru clienții noi, dobânda pentru prima lună este 0%, dacă rambursezi banii în 30 de zile.

Cum poți depune o cerere de credit?

Serviciile oferite de către compania CreditPrime sunt doar online, însă în cazul cînd nu ai acces la internet, acum poți depune o cerere de credit direct în una din librăriile Librarius!

Pentru aceasta este necesar să mergi la cel mai apropiat magazin Librarius, și unul din consultanții magazinului îți va înregistra cererea de credit. Ai nevoie doar de buletin de identitate.
Pentru informații suplimentare te rugăm să iei legătura cu serviciul suport clienți prin telefon 080010100 (apel gratuit). 

Linia de credit VIS - îți transformăm visele în realitate!

E frumos să sharuiești cu prietenii