Acum poți depune o cerere de credit la oricare terminal QIWI

Cum poți depune o cerere de credit: prin intermediul terminalului QIWI

Timpul înseamnă bani. Începând cu luna februarie poți solicita o linie de credit până la 70 000 MDL simplu și rapid! Pentru aceasta este necesar să te apropii la oricare terminal QIWI și să depui o cerere.

Cu siguranță la fiecare dintre noi apare întrebarea de unde și cum să împrumutăm bani, deoarece avem nevoie de ei cât mai urgent.

Ce oferă CreditPrime?

Ca întotdeauna, la dispoziția și în ajutorul tău îți vine compania CreditPrime, care îți poate oferi un credit online, rapid și gratuit. Tu alegi, de ce anume ai nevoie. Poți solicita un credit simplu pe o perioadă de până la 45 de zile sau o linie de credit, prin care ai la îndemână o limită până la 70 000 lei, pe un termen de până la 24 luni.

Ce înseamnă linia de credit?

Cu linia de credit de la CreditPrime acum ești lipsit de careva constrângeri în realizarea dorințelor proprii, fără formalități complicate și în cel mai scurt timp. Solicitarea liniei de credit este aprobată o singură dată, dar poți utiliza repetat banii, chiar dacă nu ai rambursat linia de credit în totalitate. Pentru clienții noi, dobânda pentru prima lună este 0%, dacă rambursezi banii în 30 de zile.

Cum poți depune o cerere de credit?

În cazul în care nu ai acces la internet sau pentru moment ești ieșit din casă, pas cu pas, CreditPrime vine el însuși mai aproape de tine. Acum poți depune o cerere de credit direct la terminalele QIWI! Pentru aceasta este necesar să apeși direct butonul "Cere credit" pe pagina principală a terminalului sau poți efectua următorii pași:

  1. Alege rubrica “Servicii financiare”;
  2. Alege subrubrica “Credite nebancare”;
  3. Alege butonul “CreditPrime”;
  4. Alegeți opțiunea “Cere credit”;
  5. Introduceți numărul de telefon mobil și numele Dvs;

Rețeaua de terminale o găsești aici.

Aplică acum și unul din consultanții CreditPrime va reveni cu un apel în cel mai scurt timp, pentru ca să poți beneficia de un credit online direct pe card sau în numerar cât mai rapid. 

Linia de credit - îți transformăm visele în realitate!

E frumos să sharuiești cu prietenii