Rescadențare- prelungirea termenului creditului - CreditPrime

Prelungirea termenului creditului

Dacă nu reușești să rambursezi creditul în termen, noi îți venim în ajutor oferindu-ți serviciul de prelungire.

Pentru a facilita procesul de rambursare, am dezvoltat pentru tine un serviciu simplu și rapid, prin care poţi prelungi perioada creditului. Astfel, poţi extinde termenul creditului cu 7, 10, 14 sau 21 de zile, plătind un comision indicat în contractul tău de credit.

De ce ai nevoie de prelungire dacă nu reușești să achiți la timp împrumutul?

  • Ca să nu îți afectezi negativ istoricul de creditare;
  • Ca să nu achiți penalități și dobânzi de întârziere;
  • Ca să oprim calculul dobânzii pentru următoarele zile după scadență;
  • Ca suma împrumutului și a dobânzii de achitat să rămână neschimbate.

Cum soliciți prelungirea?

Cu 5 zile înainte de termenul de plată, vei primi pe mail o reamintire despre data scadentă a împrumutului, precum şi factura aferentă. Dacă nu reuşeşti să achiţi împrumutul la data stabilită iniţial şi decizi să prelungeşti termenul, poţi intra în Contul tău şi alege opţiunea “Prelungire”. Comisionul unic de prelungire a termenului îl poţi plăti utilizând sumele disponibile în contul tău CreditPrime. Poţi alimenta contul CreditPrime prin orice modalitate care îţi este la îndemână.

Atenție! Asigură-te că ai alimentat contul CreditPrime din timp, dacă intenționezi să plătești comisionul de prelungire din sumele disponibile în acest cont.

Datele pentru efectuarea transferului le găsești aici. Poți solicita prelungirea până cel târziu la data scadentă. Prelungirea este activată la momentul intrării în cont a comisionului.

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în decurs de 2 minute.

te sunăm noi