Linie de credit sau overdraft

Piața financiară din țara noastră oferă o gama largă de produse de creditare, pe termen scurt sau pe termen lung, și orientate pentru a satisface necesitățile consumatorilor. În articolul de astăzi vom analiza linia de credit și overdraft-ul (sau „descoperitul de cont”).

Anterior am discutat despre creditul bancar și nebancar și ați văzut avantajele și dezavantajele acestora. Însă, când ai nevoie urgentă de bani, apelezi la cea mai apropiată și rapidă instituție, care îți va da suma de bani necesară. Noi, la CreditPrime suntem la dispoziția clientului 24/7 și oferim cea mai convenabilă și rapidă linie de credit.

Ce este linia de credit? 

Cu linia de credit acum ești lipsit de careva constrângeri în realizarea dorințelor proprii. Îți punem la dispoziție o limită de credit până la 100 000 lei, pe un termen de 24 luni, fără formalități complicate și în cel mai scurt timp. Solicitarea liniei de credit este aprobată o singură dată, dar poți utiliza repetat banii, chiar dacă nu ai rambursat linia de credit în totalitate. Pentru clienții noi, dobânda pentru prima lună este 0%, dacă rambursezi minimul de plată în 30 de zile.

Ce este overdraft-ul?

Creditul overdraft este asemeni unei linii de credit, doar că este oferită pe cardul salarial sau pe un card bancar obișnuit. Suma oferită în credit, poate fi de la 3 până la 10 salarii nete, depinde de oferta băncii. Un avantaj este ca compania unde este angajat solicitantul de credit să dețină proiect salarial la bancă, atunci probabilitatea de a obține un credit overdraft este mai mare. Deci, clienții sunt oricum limitați de careva condiții de acordare a overdraftului.

Linia de credit sau overdraft?

Linia de credit este o modalitate mai avantajoasă de a obține un împrumut care îți permite să utilizezi banii atunci când ai necesitate, în diferite tranșe și să plătești doar pentru perioada utilizată. Se obține ușor, online sau la telefon. Plus nu este necesar ca solicitantul să fie angajat oficial. În cazul creditului overdraft drumurile la bancă și analiza dosarului de credit poate dura până la câteva zile, iar condiția principală ca clientul să fie angajat oficial.

Linie de credit overdraft, tu alegi ce ți se potrivește necesităților tale.

Iar, dacă ai 18 ani împliniți, dar încă nu ești angajat oficial și ai nevoie urgentă de bani, atunci te așteptăm la CreditPrime!

Link online https://creditprime.md/lan/blog/main

Telefon:   022-01-02-04

Oficiul CreditPrime:

Chișinău, str. Pușkin 26B

Program de lucru:

Luni - Vineri: de la 10:00 până la 19:00 / pauză 14:00 - 15:00

Sâmbătă - Duminică: de la 10:00 până la 16:00 / pauză 14:00 - 14:30

E frumos să sharuiești cu prietenii