Horoscop Financiar Martie

Cea mai bună noutate este că în luna martie nu avem planete retrograde și toate planetele vor fi în mișcare directă. Ele își iau viteză, așa că luna martie este o lună de avansare și progres, când universul mișcă toate lucrurile doar înainte.

Berbec

Puteți obține multe în luna martie, dar va fi nevoie de multă muncă, dacă doriți să aveți rezultatele pe care le așteptați. Drept urmare, situația dvs. financiară se va îmbunătăți. Nu uitați că pentru berbeci, în martie, începe un nou an personal, așa că pregătiți loc pentru noi începuturi și realizări. În ceea ce privește cheltuielile, astrele vă sfătuiesc să nu vă lăsați pradă cumpărăturilor, ci să cheltuiți moderat și, cel mai important, ca aceasta să vă ofere plăcere.

Taur

Pe 5 martie, planeta Marte intră în a doua casă - casa banilor și va începe să facă ordine în sfera dvs. financiară. Acest lucru vă va ajuta să vă gândiți la modul în care puteți câștiga mai mulți bani sau chiar va provoca un flux suplimentar de bani. Poate că vi se va restitui o datorie care a fost împrumutată de foarte mult timp. De asemenea, energia lui Marte poate provoca cumpărături impulsive, iar astrele vă sfătuiesc să vă gândiți dacă aveți nevoie sau nu de această achiziție. Dar ceea ce cu siguranță ar trebui să faceți - este să vă răsfățați. Luna martie este perfectă pentru aceasta.

Gemeni

Pentru o bunăstare materială, va trebui să găsiți acel echilibrul dintre venit și cheltuieli. Puteți să începeți proiecte noi, chiar dacă vi se par foarte dificile. Orice s-ar întâmpla, vi se garantează o stabilitate în sectorul financiar. Există posibile promovări în carieră sau vi se va oferi spre coordonare un nou proiect, care vă va aduce în cele din urmă o creștere a salariului și o îmbunătățire a vieții dvs. financiare.

Rac

Venus, planeta iubirii și a banilor, vă va aduce bani în luna martie. Poate fi un bonus la locul de muncă sau o creștere a salariului. Martie este o lună excelentă pentru a vinde obiectele vechi sau neutilizate. Acest lucru vă va aduce și venituri adiționale. Dar chiar și în astfel de circumstanțe, planificați-vă oricum cheltuielile și nu luați decizii rapide, mai ales dacă planificați achiziția unor bunuri imobiliare.

Leu

Puteți avea atât investiții, cât și cheltuieli în luna aceasta. Dacă totuși este vorba de o investiție, astrele vă sfătuiesc să nu investiți mulți bani, deoarece martie este luna în care puteți promova oricare dintre proiectele dvs., chiar și cu un buget redus. De 8 martie va fi lună nouă în casa a opta a horoscopului dvs., iar aceasta este casa finanțelor. Și anume banii obținuți pe alte căi, în afara salariului, de exemplu, puteți lua un împrumut sau puteți primi o moștenire. Ca urmare, veți observa o creștere a stării și posibilităților dvs. financiare.

Fecioară

În martie, conducerea dvs. vă va aprecia în cele din urmă munca. În consecință, venitul dvs. va crește. Dar totuși, evitați achizițiile mari și economisiți bani, deoarece acest lucru vă va oferi încredere în viitor. Dacă vor apărea situații de forță majoră, atunci pentru a le rezolva puteți contracta un împrumut, deoarece îl veți restitui foarte ușor și rapid.

Balanță

Evitați cheltuielile emoționale, martie - este zonă restricționată pentru acestea. În luna aceasta ar trebui să acordați o atenție deosebită sferei venitului, iar cheltuielile pentru „vreau acum și aici” (în afară de cele obligatorii) pot aștepta cu siguranță până în aprilie. În general, luna va fi relaxantă și nu va aduce surprize neplăcute, așa că concentrați-vă la maximum asupra muncii.

Scorpion

Martie pentru Scorpioni va deveni luna creativității. Anume acum este momentul când puteți să nu aveți frică și să începeți să creați din toată inima, fiindcă va apărea oportunitatea de a vă monetiza hobby-ul dvs. Ascultați inima și corpul și faceți lucrurile preferate, acestea vă vor aduce succes. Este un moment minunat pentru a vă perfecționa studiile și a vă actualiza abilitățile personale.

Săgetător

Sfatul cel mai important pentru Săgetător - în martie evitați tentațiile. Întreaga lună, veți dori să cumpărați ceva sau chiar să jucați la jocuri de noroc. Aveți grijă și controlați-vă emoțiile, cel mai bine este să faceți o planificare clară a cheltuielilor suplimentare pentru următoarele luni. Încercați să evitați marile centre comerciale, acolo tentația va fi cu adevărat puternică!

Capricorn

Pentru Capricorni, martie va fi o lună controversată. Probabil că veți simți lipsă de energie și motivație, dar nu vă disperați, acest lucru este temporar și va trece în curând. În a doua jumătate a lunii, veți simți o ușurare. Încercați să vă odihniți din plin și, dacă este posibil, delegați unele responsabilități. În mod ideal, ar trebui să vă luați o vacanță în această perioadă - căci chiar și câteva zile de odihnă vă vor ajuta să vă înviorați.

Vărsător

Pentru Vărsători, luna martie va fi o lună de autodezvoltare. De asemenea, dedicați timpul planificării competente a bugetului familiei și țineți cont de dorințele tuturor, inclusiv ale dvs. Luna aceasta va exista posibilitatea de a cumpăra ceea ce v-ați dorit de mult timp și aceasta nu vă va ”bate la buzunar”.

Pești

În martie, s-ar putea să vă confruntați cu o situație când va fi necesar să faceți o alegere, între  obținerea unei promoții, la loc de muncă care nu este chiar pe placul dvs. sau să riscați și să încercați să vă dezvoltați afacerea personală. Astrele spun că ambele opțiuni vă vor aduce succes și bunăstare financiară, așa că nu vă fie frică de nimic. Martie nu vă va lăsa fără bani!

E frumos să sharuiești cu prietenii