De ce să nu-ți închizi linia de credit după rambursarea împrumutului

Unul din avantaje este că ai posibilitatea ca pe viitor să majorezi limita linie de credit pentru a putea beneficia de bani atunci când ai nevoie.

Cheltuielile inutile, amânarea plății taxelor obligatorii, supraîndatorarea, imposibilitatea de a economisi sau risipa alimentară sunt unele dintre lucrurile care își lasă puternic amprenta asupra bugetului familiei. Banii sunt cei care aduc bunăstare, siguranță și un trai mai bun, dar, doar dacă sunt gestionați în mod inteligent. Ca să ai o viață financiară liniștită nu trebuie, neapărat, să câștigi mai mult, ci este esențial să-ți gestionezi resursele în mod eficient, ca să poți beneficia la maximum de roadele muncii tale.

Atunci când apelezi la o linie de credit, vrei ca după perioada de rambursare credit, să închizi împrumutul împreună cu linia deschisă. 

Noi, CreditPrime te sfătuim să nu te grăbești căci ai multiple avantaje dacă vei lăsa în continuare linia deschisă.

Acces rapid/non-stop la suma disponibilă în cont

Nu vei mai fi nevoit să urmezi toți pașii de creditare online pentru a putea să îți verifici suma disponibilă din cont. 

Oricând și la orice oră dorești.

Plasă de siguranță financiara în caz de urgențe

Indiferent că vorbim de perioada sărbătorilor sau alte perioade din an care necesită cheltuieli neprevăzute, nu uita, dacă rămâi cu linia de credit deschisă ai 0 costuri și 0 comisioane. Mai mult decât atât, în cazul în care dorești să faci rost de bani urgent, știi că ne poți apela, doar de la un click distanță, fără nici măcar să pleci de acasă.

100% împrumuturi online și sigur! Noi suntem disponibili, 24/7, inclusiv în weekend sau de sărbători.

Exclude necesitate de a mai parcurge pașii de aplicare a cererii și verificarea datelor

Având în vedere că ultimele luni au reprezentat un punct de cotitură pentru mulți dintre noi, trebuie să te gândești că de fiecare dată când îți închizi linia de credit, procesul tău de creditare online pentru un nou împrumut pleacă de la ZERO. Prin urmare, există riscul ca noua ta cerere să nu fie aprobată cu suma pe care ai cerut-o, sau în cel mai rău caz să fie respinsă. Aceste noi condiții de siguranță financiară îți asigură acum un plus.

Indiferent de numărul de retrageri, linia de credit figurează în Biroul de Credit ca un singur împrumut

Dacă una din griji era Biroul de Credit, iată că lăsându-ți linia de credit activă, nu-ți va fi afectat drastic scoringul de client. Încearcă să-ți planifici mai bine finanțele proprii ca să faci față cu succes oricărei situații. Rămâi cu o linie de credit activă și vei beneficia de bani suplimentari atunci când aveți nevoie, la un simplu click prin creditare online sau apel telefonic distanță.

E frumos să sharuiești cu prietenii