Cum să sărbătorim o zi de naștere profitabil și cu un buget rezonabil?

Astăzi vă vom spune câteva ”lifehack-ri” despre cum să organizați o zi de naștere vesel și econom și ce beneficii pot fi obținute din cea mai fermecătoare zi a anului!

O zi de naștere, de obicei poate fi asociată cu cheltuieli mari. Desigur, și cu cadouri, prăjituri cu lumânări și invitați dragi, dar să fim sinceri, de regulă, mai întâi cu banii: trebuie să aranjați o masă pentru invitați, să vă gândiți sau să alegeți un loc pentru sărbătoare și să coaceți un tort festiv.

Locul sărbătorii și masa festivă

Dacă ziua de naștere este vara, atunci fără opțiuni - doar trebuie să luați câteva pături și să mergeți la picnic la un lac, râu sau în pădure. În așa mod, sunteți sigur că cel puțin economisiți o resursă de timp, comparativ cu varianta când trebuie să și faceți ordine după o petrecere zgomotoasă acasă! Iar în natură, important este să colectați gunoiul după și să nu uitați vreun oaspete 😀.

În ceea ce privește masa festivă, recent a intrat în trend mai degrabă organizarea unui bufet cu diverse gustări, decât pregătirea unei mese mari cu porții de mâncare pentru fiecare. Și, desigur, organizarea unui program de divertisment, astfel încât nimeni să nu se plictisească și să se gândească doar la „mâncare”!

Reduceri la supermarketuri, cafenele și parcuri de distracții

De regulă, aproape peste tot, în ziua de naștere puteți obține careva reduceri - rețelele mari de magazine nu se vor zgârci să-și felicite clienții săi. De aceea, organizați cu îndrăzneală cumpărăturile în ziua de naștere! Pregătiți în prealabil și cardul clientului, cu acesta veți primi cu siguranță cea mai favorabilă reducere. În general, folosiți această zi la maxim!

Lista de cadouri

Cu siguranță, fiecare dintre noi a auzit fraza: „Ei, dragă, ce cadou să îți dăruiesc?” De multe ori este jenant să spui ce vrei cu adevărat și te limitezi la fraza: „Da, nu am nevoie de nimic, cel mai important, să fiți prezenți!”

Aceasta poate duce la situația când primiți un cadou de care nu ați fi la fel de bucuroși ca în cazul când ați primi ceea ce vă doriți de mult timp. De aceea, nu ar trebui să vă jenați și să vorbiți despre dorințele voastre. Acest lucru va ușura viața prietenilor în alegerea cadoului, iar voi cu siguranță veți fi fericiți! Întocmiți o așa-numită wish list (lista dorințelor) din ceea ce ați dori să primiți și trimiteți prietenilor dvs. ca răspuns la întrebarea notorie în privința cadoului!

Altceva în loc de flori

Prindeți un super lifehack dacă sunteți un mare iubitor de animale sau pur și simplu o persoană empatică. Cereți prietenilor să nu vă dea flori, dar să cumpere de această sumă mâncare pentru un adăpost de animale. Când vă revedeți, puteți merge cu toții împreună și să oferiți acest mic ajutor, iar apoi începeți să sărbătoriți. Un astfel de gest este puțin probabil să lase pe cineva indiferent!

O zi de naștere cu un buget rezonabil este bună, dar dacă vă decideți brusc să faceți un eveniment mare, atunci CreditPrime, ca întotdeauna, vă va ajuta cu finanțele, astfel încât această zi să rămână cu siguranță o amintire frumoasă.

E frumos să sharuiești cu prietenii