Cum poți beneficia de un credit?

Cu un credit fără adeverință de salariu de la CreditPrime primești banii în doar câteva ore, fără să pleci de acasă.

Atunci când ai nevoie urgentă de bani, cu siguranță nu vrei să pierzi timp la ghișee, completând un dosar cu acte. Ești contracronometru, vrei să fii eficient și să îți poți rezolva rapid problema, deci cauți un credit usor de obtinut.

Deci, cum pot lua un credit? Îți oferim mai multe modalități:

  1. Telefon: apelând la numărul de telefon 022-01-00-30 operatorii noștri vor înregistra cererea, iar răspunsul cu privire la aprobarea creditului îl primești în cel mult 15 minute;
  2. Oficiul CreditPrime: acum ne găsești fizic și în filiala noastră din Chișinău, str. Pușkin 26b. Este necesar să ai cu tine buletinul de identitate valabil, iar managerii vor gestiona întreg procesul de creditare. Banii îi poți primi pe loc, prin casă;
  3. Parteneri: poți alege să mergi la cel mai apropiat oficiu poștal Poșta Moldovei, sau în una din librăriile Librarius. Colaboratorii acestora îți vor înregistra cererea și în cel mai scurt timp vei fi apelat de către unul din reprezentanții companiei. Deasemenea, prin intermediul terminalelor QiWi apăsând "Cere credit" pe pagina principală a terminalului;
  4. Online: accesând site https://creditprime.md/, urmând pașii următori:

Pasul 1: Alegi produsul de care ai nevoie de pe site-ul CreditPrime. Ți-am pus la dispoziție atât împrumuturi pe termen scurt, cât și pe termen lung. 

Pasul 2:  Alegi suma și perioada împrumutului. Acum poți împrumuta pâna la 100000 MDL pe o perioadă de până la 24 luni. 

Pasul 3: Apeși butonul „Cere împrumut”, completezi câmpurile din formular și confirmi solicitarea. Dacă ești client nou, te înregistrezi cu datele tale și încarci o poză clară a buletinului.

Pasul 4: Cererea este analizată, primești SMS cu suma maximă acordată, iar tu trebuie doar să intri în contul tău de utilizator de pe site pentru acceptarea condițiilor de împrumut.

Pasul 5: Felicitări! Ai acces la bani imediat după ce ai trimis suma care vrei să-ți fie transferată. Banii intră direct în contul tău bancar sau îi poți primi în numerar în filiala CreditPrime, Poșta Moldovei sau prin sistemul de plăți Contact de la Victoriabank.

Acum deja știi de unde pot lua un credit rapid și te-ai convins cât de convenabil și eficient este. Fără drumuri, bătăi de cap și întrebări de genul, de ce aveți nevoie de bani. Serviciul nostru activează 24/7, astfel încât să puteți aplica de oriunde de pe teritoriul țării și în orice moment al zilei sau al nopții.

E frumos să sharuiești cu prietenii