Amânare zilei de plată a unui împrumut în cadrul organizațiilor de credit nebancare

Dragă cititor, în articolul de astăzi vom vorbi despre cum poți efectua amânarea zilei de plată a creditului tău, în caz ca nu intri în termenul stabilit conform contractului.

Fiecare dintre noi, când intenționează să solicite un credit, în imaginea sa are un plan bine calculat, cu privire la rambursarea banilor la timp sau chiar achitare anticipată și, desigur, de a evita careva penalități. Oricum, viața poate fi atât de imprevizibilă, încât problemele care apar pe neașteptate îți pot crea o serie de neplăceri în ceea ce privește achitarea ratei unui împrumut la timp.

Informați din timp că nu veți putea achita plata creditului în termenul stabilit

Dacă deja situația este clară și sunteți sigur că nu veți putea plăti împrumutul la timp, atunci anunțați imediat compania de creditare. Există diferite circumstanțe, dar ele pot fi aplanate dacă sunt anunțate din timp. Puteți face acest lucru apelând la serviciul asistență clienți sau să expediați un e-mail. Este important să indicați motivul și să discutați toate posibilitățile de acordare unei amânări a plății împrumutului dvs.

Documente care confirmă că situația dvs. financiară este dificilă

Cu siguranță vi se vor solicita documente justificative care confirmă că în momentul de față aveți o situație financiară cu adevărat dificilă și nu vă puteți îndeplini obligațiile contractuale cu referire la împrumut. Posibil să fie o înștiințare de la locul de muncă unde este indicat că temporar nu lucrați sau ați demisionat, fie un certificat de la medicul de familie că aveți probleme de sănătate. În dependență de situație, organizațiile de creditare nebancare vin în întâmpinare, din simplul motiv că își doresc ca rambursarea creditului să fie convenabilă și ușoară pentru clienții săi.

Prelungirea termenului creditului la CreditPrime

Pentru a facilita procesul de rambursare, am dezvoltat pentru clienții noștri un serviciu simplu și rapid, prin care este posibil de prelungit perioada creditului.

De ce este nevoie de prelungire când nu reușiți să achitați la timp împrumutul?

  • Ca să nu vă afecteze negativ istoria de credit;
  • Ca să nu achitați penalități și dobânzi de întârziere;
  • Ca să oprim calculul dobânzii pentru următoarele zile după scadență;
  • Ca suma împrumutului și a dobânzii de achitat să rămână neschimbate.

Cu 5 zile înainte de data plății împrumutului, veți primi o înștiințare despre viitoarea rambursare. Dacă nu aveți posibilitatea de a efectua plata la data stabilită și doriți să prelungiți termenul, puteți face acest lucru din cabinetul personal.

E frumos să sharuiești cu prietenii