5 caracteristici ale Liniei de Credit

Suntem aici să facem puțină lumină în ceea ce privește creditele, iar astăzi ne vom concentra pe linia de credit, produsul nostru pe care ți-l recomandăm și ție.

Sunt atâtea tipuri de credite pe piață încât uneori poate deveni ușor confuzant sau dificil de ales ceea ce ți se potrivește mai bine. Suntem aici să facem puțină lumină în ceea ce privește creditele, iar astăzi ne vom concentra pe linia de credit, produsul nostru pe care ți-l recomandăm și ție.

Dar înainte de a lua o decizie, cel mai bine este să începi cu pasul de informare. Hai să vedem: care ar fi cele 5 principale caracteristici ale liniei de credit?

1. Ce este o linie de credit?

Ei bine, nimic altceva decât un credit de consum pentru nevoi personale, de tip revolving. Dacă revolving îți sună complicat și foarte în engleză :), îți explicăm și acest termen. Se referă la faptul că, dacă azi ai rambursat o anumită sumă de bani, ei devin din nou disponibili pentru tine imediat, și pot fi retrași din nou.

2. La ce să o folosești?

Pentru că suntem adepții creditării responsabile, îți recomandăm să utilizezi linia de credit doar pentru acele nevoi urgente. Da, este ok pentru o intervenție stomatologică neașteptată, sau pentru o reparație auto ce nu poate suferi amânare. Sau poate în cazul în care fix acum, înainte de salariu ți s-a stricat frigiderul. Nu poți sta fără acest electrocasnic așa că a retrage bani de pe linia de credit pentru achiziționarea unuia nou este un pas inteligent.

3. Este un credit în rate?

Nu, acest produs nu este un credit în rate. Dar plățile se fac întocmai ca la un credit în rate, adică o dată pe lună, la o anumită scadență. Această dată este aceeași lună de lună. Dar, spre deosebire de un credit în rate la care plătești la scadență o anumită sumă prestabilită, pe baza scadențarului furnizat de compania financiară ce ți l-a emis, la o linie de credit ai mult mai multă flexibilitate la plată. De exemplu, la CreditPrime ai două opțiuni: fie plătești doar suma minimă de plată (calculată ca și procent din suma împrumutată, la care se adaugă dobânda zilnică acumulată între cele două scadențe), fie orice sumă mai mare decât acest minim de plată. Poți, de exemplu, să achiți chiar întreaga sumă.

4. E complicat de obținut?

Nicidecum. Chiar dacă acest produs face parte din categoria celor de tip credit de consum pentru nevoi personale, nu ai deloc bătăi de cap cu obținerea lui. Nu este nici pe departe ca la bancă, unde funcționarul care se ocupă de dosarul tău îți cere documente peste documente. Aici este super ușor și rapid. Căci nu ai nevoie decât de buletinul de identitate și vârsta de 18 ani împliniți. Aprobarea liniei de credit se face pe loc, imediat după ce ai depus cererea. Dacă mai adăugăm și faptul că pentru solicitarea acestui credit nici nu trebuie să pleci de acasă sau să vii la sediul nostru. Totul este 100% online, prin simpla accesare a acestui link deschizi formularul și completezi datele în maxim 5 minute. Iar noi de ocupăm de a-ți da un răspuns imediat.

5. Ce sume pot obține și cât de des pot retrage bani?

Linia de credit este în valoare de până la 70 000 lei. Iar bani poți retrage oricând și oricât din suma disponibilă în cont. Nu există un număr limitat de retrageri pe lună. Atât timp cât ai bani în cont, sunt ca și ai tăi, și faci exact ce vrei cu ei. Iar partea și mai avantajoasă pentru tine este aceea că dobândă nu plătești decât pentru sumele retrase. Astfel, dacă într-o lună, să spunem, nu ai nevoie deloc de bani și limita ta este reîntregită, ei bine, pentru luna aceea, dobânda ta este zero. Dacă ai retras 1000 de lei în altă lună, doar la acea sumă îți vom și aplica dobândă.

E frumos să sharuiești cu prietenii