Linia de credit VIS - un an împreună!

Cu fiecare an, compania CreditPrime crește și se dezvoltă, oferind în mod constant clienților săi produse utile și profitabile. Chiar și linia de credit VIS deja a sărbătorit prima sa aniversare!

Orice început naște speranțe pentru viitor. Dar ce fel de viitor fără vise? Noi, cei de la CreditPrime am visat că produsul nostru va fi de succes și va contribui la rezolvarea problemelor financiare ale clienților noștri. Și iată, pe 1 octombrie 2019, noi ne-am împlinit visul - pentru prima dată în Republica Moldova am lansat linia de credit nebancară.

Scopul lansării unui astfel de produs inovator și neobișnuit pentru țara noastră a fost de a oferi clienților o rezervă de bani mereu la îndemână, pe care ar putea să o utilizeze ori de câte ori va fi nevoie. O limită de credit care nu necesită un număr mare de documente și certificate, sau timp de așteptare în cozile de la bancă. Este un produs ușor de utilizat, orientat spre client. Și noi credem că ne-am atins scopul propus, deoarece cei care au beneficiat de linia de credit, iar ei au fost nu mai puțin de 10 000 , au rămas mulțumiți de flexibilitatea produsului, de accesibilitatea banilor la orice oră, din orice colț al țării noastre.

Linia de credit VIS funcționează ușor, și poate fi aprobată pe un termen de până la 24 luni. Suma limită oferită clienților este de 50 000 lei, sumă care poate fi debursată, reîntoarsă, și iar utilizată repetat.

Suntem recunoscători și mulțumim clienților noștri. Ne dorim și avem ca scop și mai departe să oferim servicii și produse accesibile tuturor celor care au nevoie.

A fost un an plin de vise împlinite pentru clienții CreditPrime.

Linia de credit VIS - îți transformăm visele în realitate!

E frumos să sharuiești cu prietenii