Castiga puncte bonus cu fiecare imprumut online - Credit Prime

E plăcut să primești bani înapoi

Cashback – ofertă unică pe piața microcreditării.

CreditPrime este prima companie de microfinanțare din Republica Moldova care restituie o parte din bani clienților săi. Doar împrumuturile noastre sunt cu adevărat avantajoase. Punctele de bonus sunt bani reali pe care îi poți scoate din cont și folosi așa cum îți dorești.

Câștigă cu fiecare împrumut

Cumperi ce vrei tu cu banii împrumutați, iar noi suntem gata să îți restituim o parte din ei, fie că plătești facturi, reparații, cumpărături sau chiar cheltuieli de agrement – cu CreditPrime orice plată devine mai avantajoasă. Punctele bonus acumulate pot atinge valori de sute de MDL, aducându-ți un real beneficiu. Cashback-ul poate fi obținut de orice utilizator înregistrat.

Condițiile de acordare a Cashback-ului

  • Cashback se oferă doar pentru împrumuturile rambursate în termen.
  • Cashback se oferă pentru împrumuturi cu termen mai mare de 10 zile.
  • Cashback se oferă și pentru împrumuturile cu prelungire, cu condiția ca serviciul (dobânda sau taxa de prelungire) să nu fi fost plătit integral sau parțial cu puncte bonus.
  • Cashback nu se aplică pentru împrumuturile cu dobândă 0%.
  • Cashback nu se oferă pentru împrumuturile rambursate anticipat cu recalcularea dobânzii.
  • Informații despre punctele bonus acumulate le găsești în contul tău. Pentru orice acțiune legată cu punctele bonus acumulate apelează departamentul Suport Clienți ( 022 010 030).
  • În cazul întârzierii de plată cu până la 10 de zile, CreditPrime își rezervă dreptul de a bloca punctele bonus ale clientului, iar în cazul întârzierii de plată ce depășește 10 de zile, să le anuleze.
  • În cazul în care ai deja un împrumut rambursat, dar nu ai mai deschis unul nou în termen de 90 de zile de la închiderea celui precedent, punctele bonus acumulate anterior vor fi anulate.

Ne dorim să construim cu tine o relație frumoasă și să îți oferim cât mai multe avantaje.

De aceea suntem singurii care te răsplătim pentru rambursarea în termen a împrumutului. Cashback-ul este o recompensă sub formă de puncte bonus (1 punct bonus = 1 leu) în valoare de până la 5% din suma creditului. Este un fel de a îți mulțumi pentru atitudine responsabilă și de a te menaja de neplăcerile întârzierilor de plată. Poți să transferi valoarea punctelor bonus în contul tău bancar folosindu-le apoi după bunul plac.

Aplică acum și primește banii în cel mai scurt timp posibil

Aprobăm cererea în decurs de 2 minute.

te sunăm noi